Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrazjecurke666

Marketing

novi post nakon dugo vremena

Ej.. evo piše se novi post.. post neće bit nešto jako dugačak ko što bude inače jer nemam neku posebnu temu a i ne da mi se puno pisati.. pa aj da krenem..

Ja sam vam svaki dan poslijepodne vani.. idem do grada.. do frendica.. vozat se.. i tak.. uglavnom negdje jesam.. i to svaki dan.. danas sam bila s kety do bricksa na pizzi..

Tamo nam je bilo super.. ja sam valjala neke gluposti ko i uvijek pa smo se smijale.. logično za mene.. dugo nama trebalo da mi to pojedemo.. pa smo poslije išle do gradske na sladoled..

I onda polako do nje točnije do parka.. pa je kety nazvala martinu pa je ona došla i mi pričale.. onda došlo i muško društvo pa se s njima zajebavali.. ma bilo je super.. uuu al je bilo tamo mobitela..

Ja poslije morala doma i taman kad sam krenula počela padat glupa kiša.. a grrr.. došla ja doma mokra ko miš.. pokisla sam.. kme.. to ne valja..

Ajd da nešto napišem i za njemačku.. u četvrtak 3.7. ja avionom idem u njemačku kod bake i djeda.. idem na oko mjesec dana znači nema me do 2.8.. bit će mi super.. znam to..

Jako se radujem odlasku tamo.. ali opet mi je žao jer neću mjesec dana vidjet kety i moniku.. s njima dvjema sam se u zadnje vrijeme jako zbližila i zato će mi jako falit.. ali čut ćemo se mi..

Ovo je vjerojatno zadnji moj post prije njemačke.. ne znam.. ali ak bude kakva dobra tema napisat ću neki mali post.. ali nisam sigurna.. vidjeti ću..

Gibam sad.. aj ljudi šaljem vam svima pusu.. posebno mojoj KETY i MONIKI, te DODI koji mi je jako prirastao srcu u zadnje vrijeme.. pusa.. BYE..
BY: tara

NADOPUNA POSTA

eo pisem nadopunu.. necu nest posebno pisati.. osim sto vam zelim svima reci da se zabavite preko praznika.. oni koji idu na more da se lijepo provedu na moru.. nek se dobro okupaju i osuncaju.. i ono najvaznije odmorite se od skole.. hehe.. ma zabavite se.. kak nije bitno.. al nek vam bude dobro..

ja sutra putujem.. i sretna sam jer idem.. jer cu ponovno vidjeti PRIJATELJE i RODBINU.. ma presretna zbog toga.. ali opet sam jako tuzna i dode mi da placem jer se rastajem od ovih ovdje PRIJATELJE.. najvise mi je zao jer se rastajem s KETY i MONIKOM.. one ce mi posebno faliti.. cure NECU VAS ZABORAVITI.. i znajte da vas JAKO VOLIM.. pusa nima dvjema.. javim vas se ak budem mogla..

aj idem sad.. uzivajte mi svi.. zabavite se preko ljeta.. druzite se.. budite mi lijepi i pametni.. xd.. ma sve.. aj sad.. pusa svima posebno KETY, MONIKI i naravno PETRI koja je na moru.. aj papa..

BY : tara
(..ko ce drugi ak ne ja.. xd.. petra sala..)

Post je objavljen 27.06.2008. u 21:15 sati.