Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onedifferentgirl7

Marketing

MATURALAC

Ah taj maturalac…jedva smo ga dočekali…Učitelji su nam rekli da je polazak u 5,pa smo svi mi pred školom bili već u pola 5…kaj je bilo još najbolje,gospoda zvana učitelji su došli oko 6…!!!
Do Pule smo se vozili jako dugo, ali to nije važno jer smo se super zabavljali u autobusu… Kad smo stigli do našeg hotela (u biti nije bio hotel, nego hostel)!!!dočekalo nas je
blago rečeno:razočaranje..
Taj hotel je ličio na građevinu u 19.stoljeću!
Kad smo se smjestili u hostel,išli smo na večeru,a kasnije gledat utakmicu HRVATSKA:TURSKA u Pulsku Arenu!! Bilo je ZAAAKON!!!
Svi smo mislili da će HRVATSKA pobijediti…ali nije…
naše se navijanje čulo jaako
daleko…svi smo bili jako veseli…Kad je utakmica završila, raspoloženje nam je palo…svi su plakali jer je lijepa naša bila korak do finala, ali je nažalost izgubila…
Dok smo se vratili u hostel, još smo bili puni dojmova pa nam se nije dala spavati…ostale smo budne skoro cijelu noć..
spavale smo kojih 3 sata.. Ujutro sam osjetila mučninu od jučerašnjeg navijanja…i onda su učitelji počeli fantazirati da moram u bolnicu..no, dobro kaj nisam išla sama.
Još jednome dečku nije bilo dobro, pa su nas otfurali na hitnu….uspostavilo se da meni nije bilo ništa,osim kaj sam morala taj dan jesti dijetnu hranu,ne jesti sladoled,i nisam se mogla kupati u moru..
a on je imao upalu grla.. Dok smo se vratili u hostel,išli smo na ručak i selili smo se u novi hotel koji je imao svoju pješćanu plažu i bazen u sklopu hotela…U tom nam je hotelu bilo jako super!! Pogotovo zato jer je u tom hotelu bilo jako, jako puno nogometaša naših godišta…Tak da smo se ubrzo sprijateljile s njima..
Po noći, umjesto da spavamo ,mi smo se šetkarale po hotelu i……nema veze kaj…….Svi smo se posvađali s jednom curom jer je pre dvolična i svima se nametala… Došao je i zadnji dan maturalca koji će nam ostati u jako lijepom sjećanju.. Hotel smo napustili u 9 sati..
Prije povratka kući svratili smo do Poreča i neko smo vrijeme ostali u plavoj laguni.. Kući smo stigli kasno navečer..
Ovaj će mi maturalac ostati u jako lijepom sjećanju jer smo se svi družili, bili veseli, radili svakakve gluposti i još puno toga..... Već bi stvarno bilo dosta… The end ! !


Post je objavljen 27.06.2008. u 13:32 sati.