Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misticalworld

Marketing

Everytime I think I' closer to the heart



''Impervius!''viknula sam, preznojavajući se. Voda iz mog štapića poletjela je prema zmajevom užarenom grlu, polako ga hladeći. Skrenula sam pogled na gnijezdo i jaje u njemu. Sjajilo je pod zrakama Sunce koje je izvirivalo iza crnih oblaka na nebu. ''Accio!''viknula sam još jednom, a jaje je polatjelo prema meni. Publika je izgubila dah. Jaje je bilo u mojim rukama. Nakon tolike borbe, napokon je moje. Iza mene zmaj se spremao zadati konačni udarac, ali ga je Dumbledore na vrijeme zaustavio. Hermiona, Ron i Nick su pljeskali, a zatim i ostali za njima. Usne su mi se rastegnule u osmijeh. Među tolikim ljudima, ja sam gledala samo Nicka. Njegova kovrčava kosa se ljuljala na naletima vjetra. Njegove smeđe oči su bile uprte u mene. Iz njih sam iščitavala neku toplinu. Pogledi su nam se sreli. Smiješio se. Srce mi je zatreperilo. Odjednom neki mali tip me počne odvlačiti u prostoriju u kojoj sam malo prije razgovarala sa Harryjem o borbi. Trenutak prije nego sam nestala u tami tunela u koji me odvllačio, pogledala sam prema Nicku, a oko njega su se već skupile klinke, mahnito vrištajući.

Xxx

Stajala sam u kutu Gryffindorske društvene, pijući pivoslac. Gryffindorci su napravili tulum za mene i Harryja. Lijepo od njih, pomislim. Ugledala sam Nicka u drugom kutu kako dijeli autograme, stalno je pogledavao prema meni, kao da mi nešto želi reći. Kada je podijelio zadnji autogram, koračao je polako prema meni. Pitam se što će sad biti?, pomislim i nasmiješim se kada je došao do mene. ''I? Kako se sad osječaš? Mislim kada si pobijedila onog zmaja.''pitao je. ''Kao da mi je netko bacio jedan od tri kamena s leđa.''rekla sam. ''Super, mogu li ti nešto pokazati?''pitao je. Postaje zanimljivo, pomislim. ''Ok, što?''upitam. ''Slijedi me.''reče i uhvati me za ruku. Polako smo se išuljali iz društvene i izašli u vrt. Bila sam zbunjena. Nick me odvlačio na klupu gdje smo se prvi put upoznali. Sjeo je, a ja za njim. ''Reci mi što misliš. Pokušavam napraviti neke drugačije pjesme, za moj novi album. Pa, sam mislio pošto si ti jedina s kojom mogu slobodno razgovarati da poslušaš što sam do sad napravio.''reče i uzme akustičnu gitaru koja je stajala pored drveta. Izvadio je trzalicu iz džepa i počeo pjevati:

Everytime I think I'm closer to the heart
Of what it means to know just who I am
I think I've finally found a better place to start
But no one ever seems to understand

I need to try to get to where you are
Could it be, your not that far

You're the voice I hear inside my head, the reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need, the song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Oh yeah
Yeah yeah

You're the voice I hear inside my head, the reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need, the song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Been feeling lost, can't find the words to say
Spending all my time stuck in yesterday
Where you are is where I want to be
Oh next to you... and you next to me
Oh I need to find you... yeah

You're the voice I hear inside my head, the reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you (yeah)
You're the missing piece I need, the song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Yeah, yeah... I gotta find you

''Znam da nije nešto i još ju nisam potpuno dovršio i...'' ''Ne, dobra je. Sviđa mi se.''kažem nasmiješivši se. Nick me pogledao duboko u oči, sa nekim vragolastim smješkom na licu. ''Zašto me tako gledaš?''upitam. ''Ne znam. Činiš mi se drukčija od svih ostalih cura.''reče. ''Hm, drukčija.''kažem. Spustila sam pogled, a on mi je podignuo bradu. Njegova kosa me poškakljala po čelu. Ajme, kako obožavam njegove kovrče, pomislim i nasmiješim se. ''Chate, mislio sam da, možda bi...ako nemaš pratilju za ovaj...Božićni bal... da bi mogla ići sa mnom, osim ako ideš s nekim drugim.''rekao je i pogledavao okolo, nervozno se smješkajući. Nasmijala sam se. ''Ne, rado ću poći s tobom.''kažem. Nick se nasmiješi. Opet me pogledao onako duboko u oči. ''Dogovoreno onda. Sutra u osam?''upita, pružajući mi ruku. ''Da.''kažem, rukujući se s njim. Pustila sam mu ruku i otišla na jezero. Vjetar mi je mrsio kosu dok sam gledala valove kako zapljuskuju obalu. Pijesak se zlatio pod sjajem sunca. Sve je bilo baš kako treba biti. Savršeno. Htjela sam poletjeti u zrak od sreće. Imala sam najboljeg pratioca na svijetu kojeg sam mogla poželjeti. No, zašto je odabrao baš mene od svih tih cura u školi koje ga opsjedaju svako malo?, pomislim, mislim da mi se počinje sviđati. Ali čekaj, što bi on radio sa mnom? Ja sam samo vještica koja živi u bezjačkom svijetu sa svojom majkom i mačkom, a on je najpopularniji pop pjevač na svijetu. Čak je i predsjednik SAD-a njegov obožavatelj! No onda mi je sinulo. Do bala je točno 24 sata, pomislim pogledavši na ručni sat, a ja nemam ni haljinu! Sjetila sam se da Hermi ide u Hogsmeade po neke stvari, pa bih mogla skoknuti s njom. Problem riješen, pomislim s olakšanjem. Začula sam korake iza sebe. Okrenuh se i ugledala sam Harryja kako mi prilazi s leđa. ''Spremna za sutra?'' upita kada je došao pored mene. ''Moš' se kladit u to!''kažem sa smješkom na licu.

Image Hosted by ImageShack.us


p.s.-jel netko zna neku drugu stranicu gdje bi mogla stavit pjesme na blog? ovaj radio blog je bez veze i nema ono što ja hoću. odg. u komentarima, ako znate.

Post je objavljen 27.06.2008. u 13:31 sati.