Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/6dark6room6

Marketing

:-) NofY PoStEk :-)

Nisam pisala već neko vrijeme. Nit se ne mogu sjetiti kako po redu idu događaji pa ću ukratko samo prepričati najvažnije. Bila na svadbi od Pexinog buraza. Bilo je relativno dobro. Nisam pila ni plesala i taj da mi je bil rođendan. Vidla sam bivšeg. Onak ok... dobro, nismo se svađali jer je bil pijan. I tak. Kaj da još pišem? Bilo je svašta kad smo išli iz svadbe doma, al dobro, to još uvijek pokušavam zaboraviti. Fali mi bod da prođem s 5. Zapravo ne znam dal sam prošla s 5 il 4. To ću vidit tek u nedjelju. Užasno se bojim upisa. Imam filing da nebudem upala, da nisam dovoljno dobra, joj... muči me pesimizam u zadnje vrijeme! Imali smo feštu za kraj 8 raz. Bilo je super. Nikad nisam se tolko grlila s frendovima iz raz. .. malo mi je žal kaj odlazim, al samo malo. Mislim da i ptice na grani znaju da duboko, iz dna duše mrzim Gornju Stubicu. Slavila sam ročkas subotu na nedjelju. Bilo je super. Neki nisu došli jer su imali zabranu. Bila je Patricija. Skompale smo se. Ida je bila zadovoljna jer je Ivan bil gore. Malo smo se napili. Navećer smo ostali spavat gore i Ivan i ja nismo mogli spavat jer nam je bilo vruće pa smo odlučili ić spavat vani. Dok smo se pripremali za seobu pridružila nam se i Tea te od veselja kak je poskočila strgala krevet. Al dobro :p. Idu ništ nie moglo probuditi. Spavala je ko top. Negde oko pola 2 u noći zovu mene frendovi kao dal mogu doći gore al da ne znaju točno di mi je kljet. I nađeju se dvie luđakinje. Ida i ja, naravno. Idemo mi po šumi pred njih. Onak jedva vidiš prst pred nosom, i još smo išli s mobom od ivana i svijetlili si s bljeskalicom. I taman nam crkne bljeskalica i osjetimo neki miris, onak lagani, blago topli... kad smo konačno upalile bljeskalicu, imali smo kaj i vidit. Kup friških crijeva, lijepo nasložena odmah do nas. E, nikad u životu brže nisam išla u taj brijeg. Ipak su dečki na kraju došli sami do nas. Tak smo se malo zajebavali pa su prešli.
Al zato mi je Tea drugi dan bila najjača. Šetamo se mi gore po brijegu i meni je bil ogromni kukac iznad glave. Ja počela vikat i trčat a Tea zamnom. I Trči tak ona i viče, Helena di je vepar?!?!... ja sam krepala od smijeha!

P.S. Upoznala sam lika koji bude vjerojatno išel s menom u srednju. Baš se super. Hvala Idi kaj nas je upoznala... Pozz Domy-u... ;-)




Post je objavljen 25.06.2008. u 21:05 sati.