,simpa9ana.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/simpa9ana

Marketing

ribice i nogomet. i koja frizura. smijeh

očistili smo akvarij... i to čudesno brzo. trebalo nam je samo oko sat vremena. bilo je i vrijeme. mama jer rekla da su počele skakati iz akvarija kad bi ih išla hraniti. sirote.no eekočistili smo ciiiiiijeli akvarij. oprali smo šljunak, pumpicu, dvorac, biljčicu plastičnu, kamen, drvo..... sve! sad se blista. ko novi. osim jedne stvari. skužili smo da je pumpica zapravo zakazala. pa će danas biti bez pumpice. budem poslikala akvarij, pa stavila da vi to vidite.yes
imamo 10 ribica. od toga je 4 velike i 6 malih. velike: silver shark, čistać, borac, i nekakvi brkati (nije som, ta nisam retardlud). male: dvije zebrice, dva gupija (fala Larisa!), neonka, i nekakvi pola narančast, a pola crn.

danas je srijeda. utakmica je. ćemo gledat. valjda. kad je... a da. u 20.45. gledat ćemo. al na kraju ću samo ja gledati, ko i prošli put kad smo igrali protiv Turske. mama nije bila doma, a Ivana je zaspala na prvih 20 minuta.rofl zijev kaj sam se hvatala za glavu kad su pucali jedanaesterce. pogotovo kad je pucao Rakitić. ccc, Rakitiću! namcor i derala sam se na gol kad smo zabili. i derala se (ali u drugom suprotnom smislu od prvog) na gol koji su zabili Turci. spooky.

ovo vam i previše za post. tako da idem ja. još 5 dana do dodjele. budem si kosu speglala. na kovrče. rofl pa će me Nera i Julija opet zvati mala, slatka pudlica. hahaha!! idem sad. doviđenja, dočitanja, dopisanja, doslušanja!

Pozdrav:
Larisi
Adamu
Bondiju (brzo ozdravi!!!!)
Eleni
Valeriji
Petrici

Post je objavljen 25.06.2008. u 16:43 sati.