Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plavusanakubik

Marketing

LjEtO nAm Se wRaTiLo =)

još jedna školska godina iza nas..weee..svaka nam čast..izdržali smo i ovu (vjerujem) mučnu i tešku godinu..sad nam stiže vrlo vrlo zaslužen odmor..o daaa..svaki dan slobodan..ufff..baš mi je drago što je ljeto počelo..
eh da vam se pohvalim..krenula sam na praxu..jejeje..aha..u dom zdravlja, odnosno tam u labos..i baš mi je fora..ak završim školu, svidjet će mi se posao..aham..čak sam skoro i krv vadila..al ipak..budemo još malo pričekali pa ćemo vadit..hehe..moj mentor je baš simpičantan..ima povjerenja u mene..zapravo svi imaju..pa to je za svaku pohvalu..inače me je uvijek bilo strah tog laboratorija jer sam se uvijek bojala kad su mi vadili krv..taj miris labosa..e ježila sam se toga..očenaša sam molila svaki put kad sam išla tamo..i gle sad..ko bi rekao da ću ja završit tamo..al istina je da je osjećaj drugačiji kad ti ideš vadit krv i kad ti "radiš" tamo, vadiš drugima krv ili to samo promatraš (kao npr jaa)..puno je bolji ovaj drugi osjećaj..al opet ne mogu skrit lagani strah..ipak treba znati izvadit krv..nije to za zajebanciju..no ne izgleda teško..i jedva čekam da izvadim nekome krv..bojoš el vrijedi da tebe prvog bodem??kees..
do 4.7. sam na praxi i onda službeno počinje ljeto..onda se stopostotno mogu opustit i uživat..ma to se čeka...
nadam se da ćemo svi skupa preživjet ovo ljeto..vrućine su paklene..al doslovno pakleno..ne moš izać iz kuće do osam sati navečer..prestrašno..a kak se čini, vrućinama se ne vidi kraj..nema druge..moramo tražit neke načine rashlađivanja..jbt pa ponestaje nam ideja..više ni hladna voda nije dovoljna..

et ljudeki uživajte mi..ak ikako možete po ovom vremenu..wolim wa swe.. kiss

P.S. sister, teško mi je owo priznati..al fališ mi..jedva čekam subotu da se vratiš pa da te mal izgnjavim..law juu..kees =)


Image Hosted by ImageShack.us

=) =) ..Dođi, Opet Nam Dođi Ljeto Najdraže..I Zapali U Nama Stare Vatre..Idemo Na More.. =) =)

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 25.06.2008. u 13:32 sati.