Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Odlazi i Kastiljo

Segundo Kastiljo sigurno napušta Crvenu zvezdu. To tvrdi njegov menadžer Miroslav Nestorović, koji ne ostavlja ni promil šanse da ekvadorski reprezentativac i dalje nosi dres najtrofejnijeg srpskog kluba.
- Kastiljo sigurno odlazi iz Zvezde. Ne znam zašto je Goran Bunjevčević rekao da postoji mogućnost da on ostane na “Marakani”. Ona apsolutno ne postoji ni na mapi za njega u ovom trenutku. U narednih nekoliko dana biće poznato u kom klubu će Kastiljo nastaviti karijeru - kategoričan je Nestorović.
Istovremeno, priča se da Tagoe dolazi, Tagoe ne dolazi. I tako u nedogled. Počelo je u zimskom prelaznom roku, a kada će se završiti i dalje nije moguće predvideti. Sa “Marakane” je stigla informacija da je na zahtev Al Itifaka, koji, navodno, glasi milion i po evra obeštećenja, otišla finansijska ponuda pojačana još jednim igračem u zamenu za Tagoea.
Agent napadača, koji je u afričkim kvalifikacijama poslednjih nekoliko nedelja skrenuo pažnju na sebe, Hadži-Goran Milovanović tvrdi da je u slučaju Tagoea zapelo zbog uslova koje igrač traži.
- Tagoeu je Crvena zvezda i dalje prva opcija. Međutim, on ima jasne uslove koje traži da bi došao u Beograd. Ovih dana je odbijena ponuda jednog italijanskogtima, koja je odgovarala Al Itifaku, ali ne i Princu - objašnjava Milovanović.

Koliko je Tagoeu potrebno da bi parafirao vernost crveno-belima?
- Ne radi se o nekoj preterano velikoj sumi, nisu u pitanju milioni. Ukoliko mu se obezbede uslovi približni onim koje, recimo, imaju Jestrović i Koroman, dečko će izvući papire iz Al Itifaka za smešnu sumu.

Dakle, sve praktično zavisi od izdašnosti kluba iz Ljutice Bogdana?
- Njegova želja da dođe na “Marakanu” nije sporna. Ipak, činjenica da je u dresu reprezentacije Gane pružao odlične partije u poslednje vreme dovela je do toga da se Tagoe nađe u situaciji da bira između više ponuda. Trenutno su pored Zvezde u igri još Bazel, Atalanta, Monako, Lacio i Sampdorija - zaključio je Milovanović.


BIŠEVAC NA VEZI
POSLE preciziranja uslova dolaska Edgara, Somea, Subašića, Stamenkovića, Maksimovića, Vraneša i Mijailovića u Crvenoj zvezdi su se dali u poteru za nekadašnjim komandantom odbrane Milanom Biševcom.
Fudbaler Lensa, koji je ovog leta napustio društvo najboljih u Francuskoj, raspoložen je za povratak na “Marakanu”, ostalo je da dve strane nađu zajednički jezik po pitanju finansija.

Post je objavljen 25.06.2008. u 02:59 sati.