Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Mobilni telefon za pričalice

URUČENE NAGRADE PROMONTEA ZA PAKET DJUICE
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Povodom završetka DJUICE nagradne priče koja je trajala od petog do 31. maja, kompanija Promonte juče je uručila nagrade najboljim pričalicama.
Najbolje pričalice, njih 19, osvojile su najnovije mobilne telefone i IPOD uređaje. Telefon “nokia” 6290 dobili su Sailju Muarem i Enis Sinanović, Ivan Glendža je dobio “nokiju” E61, dok je N72 pripala Jeleni Stijepović. Amel Nišić je postao korisnik telefona “samsung” F300, a Momčilo Anđelić “sony erikson” K800i. IPod “shuffle” dobili su Ljubica Đošan i Saša Mladenović, dok je ipod “nano” dobio Ibro Ribić i Demir Muriću, dok su Ajsela Babaić, Filip Jovanović i Branka Bulatović dobitnili ipod “toucha”. Nagrade najboljim pričalicama je uručio pjevač Danijel Alibabić, a Promonte je i najavio novi kviz u okviru “Djuice industrije dobrih stvari” , nazvan “Djuice SMS” koji će trajati do 14. avgusta. Za najbolje učesnike kviza obezbijeđene su nagrade i to na svakih deset dana po jedan laptop “Ibm lenovo N200”, a na kraju i glavna nagrada “pežoov” skuter.
U novootvorenoj poslovnici u Nikšiću juče je uručena nagrada za 100 hiljaditog korisnika Djuice mreže za mlade, a dobitnik je Vukman Obradović iz Bijelog Polja, kome je uručen telefon marke “sony erikson” K550i.

Post je objavljen 24.06.2008. u 23:24 sati.