Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Anjin blog i na talijanskom


Eh da, svatko zlo za nešto dobro. Kako sam ovih dana imao jako puno posla (što obiteljskih što poslovnih) mislim da je kompjutor odlučio u pravo vrijeme stati jer ionako ne bi imao puno vremena za blogosferu. No eto stvari se polako vračaju u normalu.
Dakle računalo je popravljeno a i obaveze se polako stišavaju.
Odmah na početku, zahvalio bi se svima Vama na podršci koju ste izrazili gospodinu Hermanu Mariju predsjedniku humanitarne udruge „Hulp en Liefde“ na otvaranju njegovog bloga. Nadamo se da ćemo svi skupa uživati a ponešto i naučiti čitajući njegov blog.
Također od srca se zahvaljujem obitelji Matanović koja živi i radi u Italiji na pruženoj nesebičnoj pomoći za našu malu princezu Anju. Upravo zahvaljujući obitelji Matanović naša mala princeza Anja u nazad par dana ima i svoju stranicu prevedenu na talijanski http://piccolaanja.it.gg Napomenuli smo u prošlom postu da ta pomoć ima svoju težinu jer obitelj Matanović i sama ima curicu sa cerebralnom paralizom. S nestrpljenjem očekujemo naš zajednički susret.
Što se tiče Anje i njezine rehabilitacije u Krapinskim Toplicama, sve ide po planu.
Kako vrijeme brzo leti tako i Anja ovaj petak završava sa rehabilitacijom, no prije toga ćemo svi zajedno iskoristiti neradnu srijedu i otići se malo relaksirati u Tuheljske toplice.
A pri povratku iz Krapinskih Toplica očekujemo iscrpno izvješće mame Jasmine naravno koje će biti popraćene sa slikicama.
Eto, za sada toliko od mene a u sljedećem postu čitajte opet malo ne tipičan post pod naslovom : „Pesimizam + optimizam = realizam“.
Do tada lijep pozdrav mah od Tomislava tate od male Anje!


Post je objavljen 24.06.2008. u 00:20 sati.