Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twilight1424

Marketing

***tWiLiGhT zOnE***

nikako da napišem novi post, a provela sam nekoliko lijepih dana...:)
petak-opraštanje, zaključivanje svih ocjena(prolazim s 5), jarun...bilo je prejebeno...svi smo se skupili i zajebavali zajedno, neki su se čak i kupali...mene su cijelu smočili...-.-
cijeli dan smo bili na zraku, u bircu i šetali smo se...stvarno je bilo lijepo.=)
a na večer tekma...koja me skroz sjebala...kad je modrić fulao penal, nisam mogla izdržat i jednostavno sam se rasplakala...i još kad sam vidjela ćorlukicu i srnu kako se plaču...=(( nisam prestala cvilit do 2...:((a u subotu u jutro sam se morala rano dignut.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

subota-predivan dan. nas 18 iz razreda smo išli u tuheljske toplice na cijeli dan, u organizaciji stelinih. ;)) cijeli dan smo se zezali, potapali, pričali, tračali...bilo je stvarno predivno. iako sam užasno pocrvenila ne bih taj dan mijenjala ni zašto...na večer smo išli na večeru u dvorac mihanović. tamo je bilo još ljepše, malo smo se napili, ali sve s mjerom. ;) pjevali smo, neki su se i barili ;)), zajebavali se...stvarno je bilo super. kad smo se na večer vratili, skoro svi smo se rasplakali....:( nisam bila ni svjesna koliko neke osobe volim...:)

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

nedjelja-cijeli dan sam na pola spavala, odgledala sam 3 filma i čula se sa dodom...trpila sam posljedice subotnjeg uživanja. ;) malo mi je bilo zlo od pijančevanja...:D i dosta sam izgorila pa sam jednostavno ostala uz klimu doma oporavit se...:)

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

ponedjeljak-ni danas nije bilo puno bolje, al nakon što sam pročitala cijeli ok nisam više mogla bit doma pa sam nazvala svoju dragu tinušku da odemo u kino...i tako se nas dvije (kad već nitko drugi nije htio s nama -.-) uputile na dnevnik živih mrtvaca...naravno, čim sam ja u pitanju zakasnile smo na film...onda smo se čule s janom pa smo se dogovorile da i on dođe u grad pa ćemo zajedno ić pogledat taj film u pol 8. tako i bijaše...i bilo je stvarno odlično...cijeli film smo se lomili od smijeha i zajebavali jadnog jana koji ništa nije skužio...XDDD
idemo opet za par dana...:)))
e i odlučila sam pisat pravi dnevnik...sutra idem kupit neku tekicu, to mi je sad tinuška rekla pa me zarazila s tim. :))
eto tako, to je uglavnom to. :))

pozdravljam. (:

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 24.06.2008. u 00:01 sati.