Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Zavist...

Stalno smo zavidni. Te susjed ima bolju travu, te ovaj drugi vozi bolji auto, te šef napredovao prije vas, te....

Moja frendica, majka više od nekoliko djece, radi, putuje, pere, pegla (doduše u tome ima i plaćenu pomoć), piše naučne članke, sudjeluje na kongresima, odgaja ove gore spomenute... Ma šta reć' - Wonder Woman!

Trenutno je na putu za Italiju. Ostaviće dio djece kod familije, pa ide službeno u Rim, pa se nakon par dana vraća, pa direktno na neki teren, pa doma nadgledati majstore kako ruju po kući...

Sad bi netko rekao - "Baš joj zavidim!"

Da li???

Veli njezino jedno od više djece dijete, trenutno kod nas u gostima - "Mama nikad ne gleda televiziju. Stalno bulji u komp i piše..."

Dok ja s Malom gledam CSI nakon što sam veći dio popodneva provela na bazenu, uz knjigu, Elle, i frendicu koja je svratila na pola sata da isproba to naše "bogataško" čudo!

Naravno da imam grižnju savjesti što i ja ne radim na nekim stvarima koje bih morala. I što radim na nekim stvarima koje ne bih trebala...

Ali, život ide dalje i ne treba gledati baš na svaku sitnicu. Danas, kad sam plutala sama samcata u malom plavetnilu, ometana samo susjedovim psom koji me čudno gledao - pomislih kako je lijepo biti ovako "bogat" i uživati!!

Wellcome!






Post je objavljen 23.06.2008. u 21:46 sati.