Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotmalegimnazijalke

Marketing

Naši ispali, škola gotova, državno

hrvatskahrvatskaNe može nam nitko ništa? Totalno sam fulala procjenu u svakom susretu. Ali još uvijek stojim kod toga da je Hrvatska THE BEST hrvatskahrvatskai to što smo izgubili od Turske ništa ne znači.hrvatskahrvatska
Škola je gotova!!Jupi!!!thumbupthumbupNaravno da
smo za kraj imali fešticu koja je trajala(za mene) od 12 do 12partysmokinpartypjevasmokinpartysmokin. Bilo je dobro u petak jer su nas pustili zadnja 4 sata tj imali smo samo prva 3. sretanHehe.Prvo je bilo sunčano, onda nas je kiša ''zezala''(kao da nam je moglo nešto pokvarit zabavu, lol), a onda je opet poslije bilo sunce.
Sad ja lijepo imam upalu grla, vjerovatno je to poslijedica fešte....ali Bože moj...ne slavi se svaki dan kraj drugog razreda.
Trenutno se održava Kadetsko državno prvenstvo u šahu. Kadeti su inače do 16 godina, tako da sam ja još uvijek kadetkinja ali ne mogu igrat na tom državnom jer je samo do 15 godina. Ne da mi se sad objašnjavat zašto, ali uglavnom, tamo su moje frendice i frendovi i jako mi je žao što ja ne mogu bit tamo jer se uvijek super zabavimo. Njima želim svu sreću i držim im fige da pobijede i ovim putem ih puno puno pozdravljam.kisskisskisskisswavewavewavewavemahmah
A to su: Barbara R., Tihana L., Jurica S., Viktor V., Petar F. i naravno, da se ne bi osjećali izostavljeni, Ivan O. i Matija O.
mahmahmahmahwavewavewavewave


Ja ovo ljeto počinjem radit, radim u špilji Vrelo tako da ako netko posjeti Fužine, nek obavezno dođe u ono vrijeme kad ja radim,hehe.
To je to ljudi!Ljeto nam se vratilo, uživajte, kupajte se, sunčajte se!!!!!
Kissssssssss
cerekcerekcerekcerekcerekcerek

Post je objavljen 23.06.2008. u 13:17 sati.