Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

novosti kod mene i jedan mali pogled unatrag..tužan pogled na onu neprežaljenu vatreno navijačku noć..povijest se,nažalost,ipak ne ponavlja... šmrc..

prošlo je nekoliko dana nakon one tragične utakmice..emocije su malo splasnule ali još uvijek postoji neka bol..da smo prošli Tursku,tko zna gdje bi nam bio kraj..??eh,to su sad samo maštanja ali to nam sanjarenje nitko ne može oduzeti.. Naši Vatreni su heroji bez obzira na sve..,a nogomet je takva igra..na sreću..Fortuna je takva..varljiva..plakala sam od sreće kad je Klasnić pogodio, već sam nas vidjela na vrhu Europe.. par minuta kasnije..šok,tuga nevjerica..lopta u mreži..našoj...kad je onaj triler od izvođenja penala završio sretno za Turčine i kad sam vidjela kako Čorluka i Srna plaču (on je taj poraz najemotivnije doživio i nije mogao sakriti suze i jecanje..jadnik)
odmah sam i ja počela plakati kao kišna godina.. kakva tužna noć..cry
Nažalost,kako sam i u naslovu stavila,povijest se ipak ne ponavlja..jednom smo uspjeli zaustaviti Tursku invaziju na Beč..u petak nismo bili te sreće od koje su nas djelile sekunde..šteta..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

iduće sam jutro morala skoknuti do škole pisati školsku maturalnu zadaću.onako snena,samo sam mislila na jučerašnju utakmicu. Ti Turci zaista imaju milijun života..misli su mi bježale,ali sam se uspjela nekak skoncentrirati i popuniti ona famozna četiri stupca,ofkors,obukla sam vatreni dres..s ponosom!! pred našim nogometašima su novi izazovi, kvalifikacije za svjetsko prv..Srna najvjerojatnije preuzima kapetansku vrpcu od Nike koji nam se nažalost oprašta..sjajan je igrač..i Srna je supač!!! Bajdvej,nadam se da će se Dariju opet stari zafrkantski osmijeh vratiti na lice..

Photobucket

Hvala Vam,Vatreni,za sve supač trenutke koje ste nam podarili na Euru!
Najbolji smo,sutra je novi dan..idemo dalje,yeeep!! wink

Photobucket

danas sam uspješno položila struku na maturi.. ocjene nam nisu smjeli reći,,samo tko je prošao,i tko nije bio te sreće..malo me bilo strah botanike,ali sreća prati hrabre.. wink
još hrvatski u petak i odoh ja doli na more..jedva čekam..cerek

Post je objavljen 23.06.2008. u 10:42 sati.