Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anagirl16

Marketing

Challenge + update

ok, odlucila sam se i ja pridruzit challengeu, nemrem nis izgubit s tim osim par kilica dakako :)

iz nekog razloga nemogu kopirat stvari iz Beautiful_disorder-inog posta, al sve u svemu, challenge je opisan tamo i planiram skupiti barem 60 bodova svaki dan... i to ce trajat kolko ide...
bila sam vec na slicnom challengu, savrseno je bilo, stvarno mi je islo al smo, neznam zasto, odustale ubrzo... ali sad je ljeto tu, moram uspijeti i nadam se i da budem :)
javljat cu kak mi ide.. negdje u box cu vjerojatno pisati....


×~× UpDaTe ×~×

sad je pol 12 otprilike, a ja od 8 ujutro skupljam bodove... ljeto mi je savrseno. nema skole, imam vremena za sebe, ljencarenje, mrsavljenje... toliko se trudim oko ovog challengea da bi mi bilo uzasno da zajebem... mozda se cak i previse trudim. zacrtala sam si da cu danas sakupit 100 bodova... to mi se cinilo nedostizno, al ici ce, mislim da nece bit problema... imam vremena jos 12 sati, ako treba do ponoci cu preskakati vijacu :) jako mi je bitno to. moram uspjet u necem, bilo bi vrijeme.jos da nije vani tolko ocajno vruce bilo bi lakse, ovak sam osudena na trbusnjake i ostale vjezbe koje mogu doma, a popodne kad bude bar malo hladnije mogu skoknut do jaruna, odrolat se malo (do tamo 5 km, tamo 10 km-2 kruga, nazad 5 km), malo plivat jer ce mi bit uzasno vruce... a navecer cu ic setat jos barem 5-7 km, pas ce bit odusevljen :D za sad nisam nis pojela, popila sam vec litru i pol vode, malo mi je zlo jer sam ju odjednom popila, al isplatit ce se to :)
javim se navecer da javim rezultate a u meduvremenu molim svoju Beautiful_disorder da mi odgovori na moja blesava pitanjca :)

pusa svima, sretno svim curama koje su se prikljucile Challengeu, ali i onima koje same muku muce sa svojim kilicama
volim vas
kiss

×~× UpDaTe No. 2 ×~×

Zavrsio mi je i prvi dan i iako sam si zacrtala ad cu do ponoci imati 100 bodova, to se ipak nije desilo.. naime, predugo sam ostala vani, nisam stigla skakat vise i kolko god sam zbrajala i provjeravala, ispada isto - 99 XD uzas XD tolko blizu :D valjda mi nije bilo sudeno...
sutra sam cijeli dan s mamom pa tesko da cu bas tolko bodova stic skupit, al cilj mi je sakupiti svaki dan barem onolko bodova koliko imam kila... mislim da sam sad na 63, dakle obavezno vise od toga.

kako vama ide? koliko ste skupile?
pusseee

Post je objavljen 23.06.2008. u 00:55 sati.