Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/micaakc

Marketing

[.?.]

*Ei .Image Hosted by ImageShack.us

Eww mene . [.Nagovor-Ivchee./Šogoricaa aa a]..Bedačec...Hhee...Paaa..Ovog ste mi puta fakat puno komentirali ...Ili je to sam zato kai sam i ja vama . [*Kwe?]..Paa...Sad bi se ja raspisala ...Mislim možda ..se i budem ..Hhee..Paa..U petak nam je konačno završila [*mUku-vuchee.].Škola../*Dee/..Hih..Za [..?..].peticu..Posle škole smo se ostali polljevati vani..Imali smo i muziku..Hhee...[*Klapa-raspijevane osmašice.].
Odma nakon škole je Teachaa..[*Usplahireno-čudovištee]išla kod mene . I tak je ostala i kod mene prespavati . Bilo nam je zver-ka.Išle smo na bazene i onda smo zvalee-[.?.]-/*Trrm/-Pakoa i Kovać/č-a.I tak smo se malo vozili po gradus bicevima i uživali ...Hhee...Teacha je vozila mene , a Kovać Pakoa..[*Spotertalo.].Čudno je bilo to kak nismo strgale bica KOvaću..Hhee..[.<3.]
Image Hosted by ImageShack.us

I onda sam ja u subotu išla kod Teee prespavati..Pa smo išle u grad...[*Hepichh.].Fkttp.[.Pako i Kovać.]..Malo smo razbijale glave na biciklu Hrca /*Njop problem-Aaaa-Nie bilo kočnica./.Povratak na [stajalište-ANG-aa...]..I onak ...bum:)*[.KREŠO K. + MYA C.].Dakle ako to slučajom igre ugledate na našem stajalištu...Dddm./Ispred osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski . / . Pokuđajte se praviti da neznate čitati . Hrvou se malo pomutilo pa se upustio u pisanje . HHee.+),Paaa...Eww mene je malo zaneslo to pisanje , ali šta češ ..Hhee...Sutra idemo na izlet ...[*.Ludnica busa 1]Hhee...Paaa...To bi bilo sve za danas. Mislim za ovai post . Nadam se da ćete se opet potruditi. [.Nada umire posljednja/zadnja].
=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
Ljubim vas svee.
Image Hosted by ImageShack.us

*.P.uS


Post je objavljen 22.06.2008. u 15:29 sati.