Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Ambrozija

Image and video hosting by TinyPic

O ambroziji ne treba puno pričati.Uglavnom svi znaju šta je (osobito alergičari) i kakva je.
Ja bih samo pobila nekoliko tvrdnji vezanih za nju a temeljim to na iskustvu.

Na mom Brdu ima puno ambrozije. Prva tvrdnja koju stalno spominju je da ona raste na zapuštenim poljima. Nije istina. Oko naše zemlje su sve neobrađena polja. I nigdje nema ambrozije.Ali, zato kod nas raste i to pogotovo na dijelu koji se dobro obrađuje. Vrlo se lako čupa dok je mlada, kasnije teže, ali nema duboki korjen kao neki drugi korovi.
Iduća tvrdnja je ona da nju treba kositi! Joj! Svatko tko je vidio uživo ambroziju, zna da se ona košnjom ne uništava, nego se samo još bolje razgrana i cvatnja, koja je i opasna za alergičare, se produžuje.
Dakle, koliko sam ja iskustvano mogla zaključiti, nju se suzbiti može jedino čupanjem i prskanjem. Ovo zadnje pokušavamo izbjeći koliko je moguće.

E, a pošto ovaj post piše vaša Suncokretićka, on ne može ostati ovako ozbiljannut. Jel tako? Tako je!

Pa ja predlažem slijedeće pošto još ne cvate:
- da svi koji su alergični, imaju alergičare u obitelji, koji imaju ikakvu bojazan od alergija (dakle 4,5 mil. stanovnika Hrvatske!) krenu u najbilže selo, oboružaju se rukavicama (da ne uništite manikirane noktiće) raspitaju se gdje raste ambrozija i krenu u ozbiljan pohod na nju! Uništimo ju da lakše dišemo!!!!!!!

Btw. ja nisam (puj puj puj) alergična. Ali, pravit ću vam društvo na svom Brdu dok ga budete čistiliroflroflroflroflroflkiss.


UPDATE:
Samo se malo igram sa dizajnima.......

.

Post je objavljen 21.06.2008. u 23:01 sati.