Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdica

Marketing

Its over.

Kaze se tako? Gotova je jos jedna skolska godina. Osjecam se svakako nedefinirano. U jutro sam klasicno spremala knjige u sobu gdje mi stoje stare skolske knjige i knjige koje ne citam. Tj, koje ne volim u svojoj blizini. Osjecala sam strahopostovanje prema brdu biljeznica, knjiga, papira, seminara, skripti, mentalnih mapa i svega ostaloga. Ako mi je samo pola toga u glavi, onda sam nesto naucila ove godine.
Od sada pa do 15.7. je vrijeme trazenja duhovnog mira za mene. Treba mi vremena da dodem k sebi. Ne, pardon. Treba mi jedno 20ak knjiga o duhovnosti da se mogu dalje razvijati na tome putu. Tesko mi je biti usredotocena na ono na sto zelim biti usredotocena kada traje nastava. Zapravo nisam usredotocena na duhovnost za vrijeme nastave. Treba mi samoce. Ove praznike cu nauciti kuhati sve ono sto jos ne znam kuhati. Dakle, moji ce se nakusati delicija, ruckova i slicnih jestivih stvarcica. Bit ce jestive, ali ne i fine.
Kad smo kod kuhanja, moj necak ima krstitke 5.7. Namjera je da jednu tortu slozi kuma, jednu kupuje sogor, a jednu pravim ja. Sogorova majka je izjavila nesto tipa: "A bude to bilo dobro, kak budemo stavili pred goste nekakvu bzvz tortu." E sad, to je meni fino dignulo tlak. Ako nesto znam, onda znam praviti kolace. Radim to od svoje 12te godine. Stavim vam na blog sliku torte kad bude napravljena. A i pisat cu o tome jos. No potrudit cu se, o da.
Krstitke. Nije mi jasno zasto se moraju bebe krstiti. Sasvim glupo. Trebaju se krstiti odrasle i odgovorne osobe koje to zele uciniti. Nije vazno, moja se beba krstiti nece. Nece ici u crkve i slusati sve one isprazne napamet naucene molitve. Nema smisla. "Ruke koje rade svetije su od usana koje mole."-drzimo se toga, i bit ce nam bolje:).
Onako, dobro je moliti, ali ne na naucen nacin.
Jucer smo slavili zadnji dan nastave. Hm.. preskocit cu sto se dogadalo, mislim da je tako bolje. Crvenkapica, hihihihhi.
(To ja sama sebi). Zapravo sam prazna, jako. To mi se ne svida. Bit ce bolje, da..

Image and video hosting by TinyPic
Necak i ja pajkimo:)



Post je objavljen 21.06.2008. u 17:48 sati.