Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thclarchi

Marketing

----SHAME ON ME!!!!!!****

E bome me bilo sram.,..pa kolko čoeče,..oko mjesec dana??? Ajimee,..
A šta sad...mislim da većina zna zašto me tako dugo nije bilo,.nije bilo posteva komentara...ahh
i da, ispričavam se svima ak sam nekog tak uvrijedila!! LoL
Da,...ahm,..aha, nije me bilo , pa nartavno, zbog ŠKOLE..a ćeg drugog,.. Ljudi moji ja uopće skoro pa nisam bila na netu, otišla pogledati mail, par minuta na msn-u i to je to,.užas majke mi,..Ovo je bila iskreno najduža godina i fkt nije bila neš za pohvalit, škola je ubi Bože, ali sam preživjela, dobar uspijeh, dobro znanje, ..-zadovioljna sam,.
Samo ućit, ućit i ućit,...fkt sry kaj vam nsiam odvratila kommovima i morat ću vas razočarat, neću to moć napravit ni sad, tek kad počne skul agen.--- Fkt mi je žao, al evo ja sutra idem na more.. i nema me,..sve do kraja ljeta,.. bit će super ak će me netko vidjet na msn,.-u, niš drugo =)
Daa...aa.i tako,..
U ovom postu neće biti ništa o TH-u ili slično, ovaj post je namijenjen za pozdrave=) no ne raszanka za uvijek..vraćam se ja u formu krajem ljeta, nećete ni skužit, LoL..
Ajde,..hvala vam svima koji ste do ove prve službene pauze ma redovito čitali i komentirali mi,..bilo mi je veliko zadovoljstvo pružiti vam bar važnije trenutke našeg TH-a,..hvala vam svima..

I na kraju..pozzevi,..
Najveći pozdrav ide mojoj Gaby i Benjaminu, bez kojih bi ova škola bila pravo mučenje, što je bila no..oni su mi pružili trenutke olakšanja kada mi je to zaista trebalo, i sry Beni ak se nisam koji put javila, nije bilo namjerno =), love ya Gaby..
Sljedeći pozz je za moje curke, Nellu, Tinnu, Ivanu i Ivicu moju!! Tnx you guyz!! Vidimo se sutra vas dvije =)!!
POzz mojoj ludači Prpićki, mojoj pozerici naughty Ines, mojoj zaljubljenoj Luciji i mojoj pametnoj Mare!!
PoZZ mojoj ludoj i ponekad nepodnošljivoj, no "pametnoj" sis, love ya sis bez obzira na išta (pametno moje malo zuboheadbang)!
POzz i osobi zbog koje idem dalje, koja me drži na okupu, bez koje bi moj život bio ne zamisliv, koju neizmjerno volim i zbog koje bi umrla,..............................................
MENI ,, LOL, a šta sad, volim se =)=)ludsmijeh
Ništa ljudi, ćujemo se do krajem ljeta, cijelo sam vrijeme na ljetu, malo ću i posjetit nam dragu (gubitničku smokin, Euro 2008, lol) Englesku i tako,..Sve vas pozdravljam i ćujemo se za 3 mjeseca!!! PoZZ svima!!!!!!

"It's the hardest thing that I ever have to do
To walk away from you when I wanna hold you
It's the hardest thing in every single day
To have to turn away I want you to know that
This is the hardest thing"



Post je objavljen 21.06.2008. u 16:25 sati.