Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Ljudi moji, je li to moguće ?!?

Gledao sam utakmicu Hrvatska - Turska. Vjerovao sam, da će biti teška, tvrda i neizvjesna utakmica. Tako je i bilo. Završilo je šokantno, prvo erupcija veselja i veliko olakšanje pa za par trenutaka šok i nevjerica. Jedanaesterci su bili točka na i. Koliko toga se promijenilo u tako kratkom vremenu. Smatram, da su naši igrači, a i igrači Turske dali u utakmici sve od sebe, kako se samo Niko Kovač bacio na loptu kod slobodnog udarca Turaka i koliko se Ivica Olić trudio, a i svi drugi. Nema se kome što zamjeriti. Pošteno bi bilo, da smo i mi i Turci prošli, ali to je mogao samo jedan. Naši su učinili što su mogli, ja bi svima dao odlikovanja i nazvao ulice po njima, zbog truda i požrtvovnosti.
Život ide dalje, sada treba raditi još više i jače, zaslužili smo osvojiti slijedeće Europsko prvenstvo ili bar Svjetsko njami Kad je sadašnjost tako surova headbang burninmad cry, jedino nam preostaje okrenuti se budućnosti.

Ova utakmica, bit će mi poticaj, da se u svom životu trgnem i da se trudim puno više, tako da se u budućnosti dogodi puno lijepih stvari, pa da se uopće ni ne sjećam današnjeg dana.

Post je objavljen 21.06.2008. u 00:06 sati.