Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

d_post

Evo mene opetsretan.
Ma kad ovo sunce uprži (u pol 11 p.m.) ne mogu da se suzdržim od pisanja postacool.
Bojim se da će ovo biti predug post, također pun nejasnih sranja (ko i svaki drugi), ali šta ja mogu, jače je od mene.
LOL!!
Ajde da sad detaljnije sve opišem.
Zanemarimo prošli post, ni meni nije jasan.fino
Eto, kao što svi znamo danas je bio zadnji dan škole. dead
Teta R. mi rekla kak pišem sranja, pa hajd da se Ines potrudi pisati nesranja.
Uglavnom, navila ja alarm da se probudim u pol 7, da sve lijepo stignem i to (ipak je zadnji dan). I shvatih u 07:25 da je 07:25 i da sam zaspala, i onda se onak pametna usporeno idem tuširati..i onda u jednom trenutku shvatim da mi se žuri i požurim ja. Nakon 7 sekundi mi opadne koncentracija i opet sve polako. To jutro me ubija. I uglavnom, na kraju uspjem doći u školu oko 10 do 8 da zapalim jednu, prije nastave. I tako prvi sat điografi, neam blage šta sam radila tih 30 minuta, al ajd. Kad je zvonilo za kraj sata, tražila sam profesoricu da imam 4, u slučaju da mi fali 1 ocjena, tj. ako iz matke budem imala 5. I rekla mi da ako mi da 5 iz matematike da ćemo se dogovoriti. Jeeej. Pao mi kamen sa srca. Bar sam znala da neću proć sa 4,46, tj. sa +4.mouthwash. I onda matka, i hvala Ti Bože, i hvala onih par cura što su se strgale nagovarajući ju da mi da 5. Kasnije pod informatikom, ošla u pekaru, pekara ne radi. I onda jadna Ja, još do trgovine morala hodat. Da se razumjemo, nisam ja više mlada, da mogu hodat kad i kud treba. Noge me više ne pitaju ništa. rofl. I onda malo engleskog, to sam provela u pušioni, jer je profa kasnila 25 min.LOL. I na kraju hrvatski. Zaključila raska ocjene i prof. iz geografije mi prepravila trojku na 4. Joj, koji filing, došlo mi da plačem (valjda) od sreće. I tako je Ines prošla s 5!! jeeeee.
I raska nije mogla s nama kasnije slavit, jer joj je striček bebač bolestan.tuzan
Dogovor je bio da odemo svi u Chivas, i onda se dogovorimo di ćemo i šta ćemo. I vidila se malo s dragim, i već smo morali ići. Iako sam planirala ići s razredom, bilo mi je glupo otići od njega. Baš sam se rastužila (ko da zauvijek odlazim).
Ošli do trgovine simo tamo, tako to. Da skratim. I putem mene i frenducu klinke htjela špricat pjenom. Sunce im žarko, upržilo u te lude glave. Rekoh maloj nemoj ni slučajno, nalemat ću te. I uglavnom, špricnula ona prema meni malo, ja ju lagano nabila nogom. lud I ona meni počela srat kak se može i ona tuč, kak nisam normalna, kak ko da mi nismo slavili kad smo završili 8.r. i takve brije. Mali incident, al ajd, valjda je sve to za ljude. Došli na banovac. Bilo nas 8. Malo prejadno za moj kriterij. Jer ipak nas je u razredu 23. Al šta ćeš. Njih se par urokalo, par ih se je kupalo, i tako. Meni je uglavnom bilo dosadno. Svi se nekud razbježali i već u 2h Ines ostaje sama, popila još par gutljaja pelin-kole (fuj) i reko odoh doma. Frend me povezo na svom fensi-šmensi motoru, tak da sam brzo stigla doma. Kasnije izležavanje i gledanje sve jedne humoristične serije, i reko idem van radit. Odoh materi pomoć slagat drva. I sad teško se meni saginjat nosat slagat ovo ono, i to. Kad se našlo nekolicina klinaca što su tamo bili, i počeli oni meni dovozit drva ovo ono. Meni milina, ja ću morat manje radit. Zakon. Tako sam nekako imala dojam da je danas Bog "na mojoj strani". Oko 8, došla doma, otuširala se. I stara veli kak bi buraz na sladoled. Ja onak mrtva umorna, ali ide mi se. I uz svu tu silnu dobru volju, brat bio zločest, i radio sranja, tak da stvarno nisam htjela više ići. Sad s njim neću pričat bar 2 dana, tak da vidi da se neće meni bahatarat. Kad ja moram poduzimat mjere da bi se prema meni ljudi ponašali kao prema čovjeku. I uglavnom, familija ošla spavat. I ja lijepo čilam na balkonu, sjedim u tišini(relativnoj, jer čujem utakmicu sa gornjeg kata) i pijem rum. Malo sam se sad polunapila, pa mi je sve postalo smiješno, al ajd. Moram proslavit taj prolazak s 5. Sam sam došla napisat post, pa odoh nazad na balkon, ionak neam šta radit. Na teveu me niš ne zanima, a na kompu mi se ne da bit. Dragi ošo negdje van gledat utakmicu. A ja računala kak će doć kad prođe utakmica, kad ono danas petak. A moj je život tako zanimljiv da sjedim doma na balkonu. LOL.
Ma bole me već ruke od ovog bezveznog tipkanja. Nadam se da je teta R zadovoljna. Jer Ines se jaaako potrudila. A možda se i popravim. Ak ima koja greška, sry al ne da mi se čitat nešto OVAKO dugačko. Uživajte svi u praznicima, dobro će nam svima doći. Ja ću sigurno pisat sad češće. wave


Sanja Đorđević - Za inat rođena


Nisam od onih sto ce da precute
a da se nedeljama ljute
placu i nista ne govore
za inat ja nocas spavacu
sa tvojim najboljim drugom iz detinjstva
i cekacemo te do zore

Da te prizor onesvesti
ja ljubicu ga do besvesti
i jos reci cu da sam ja
samo njemu sudjena

I da je bolji u krevetu
i da je dobro kad nisi tu
i sto mozes mi kad sam ja
takva, namerno za inat rodjena

Nisam od onih sto ce da te ceka
a s tobom tamo druga neka
sto nepristojno ti se udvara
za inat ja nocas spavacu
sa tvojim najboljim drugom iz detinjstva
to nece biti cak ni prevara

Da te prizor onesvesti
ja ljubicu ga do besvesti
i jos reci cu da sam ja
samo njemu sudjena

I da je bolji u krevetu
i da je dobro kad nisi tu
i sto mozes mi kad sam ja
takva, namerno za inat rodjena, (drugacija)


Baš sam za inat rođena.

zwani.com myspace graphic comments

kiss

Post je objavljen 20.06.2008. u 22:21 sati.