Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Euro 2008: Odabrana poglavlja, Vol II

Hrvatska
Nemam ni trunke dilema oko rezultata. Pobijedit ćemo lako i uvjerljivo. Uvjerljivo meni ne znači nužno 5:0 ili slično. Uvjerljivo može biti i 1:0 kao što smo Rumunje razbili s 1:0 prije 10 godina. Samo jedan-nula, ali ako se sjećate te utakmice onda znate o čemu govorim. Sigurno se sjećate kako si je Šuker mjerio puls kad je pucao penal. I kako su Rumunji cijelu utakmicu bili neopasni.
Malo za promjenu, volio bih da danas zabiju Pranjić i Niko Kr. , možda i ludi Joe. Moramo još malo dati misliti našim njemačkim rivalima.

Hrvatska
Baš danas, upravo danas kad piše u novinama da naše pravosuđe i policija kažu u novinana da Marko Perković nije upućivao cjeloviti ustaški pozdrav već da je samo uzvikivao „Za dom“ dok je publika odgovarala sa „Spremni“, baš danas se taj isti najavljuje kao specijalni live sudionik u nogometnoj emisiji naše javne televizije. Poručujem uredniku B. Kovačeviću koji je ovaj nastup dogovorio već ranije, svim televizijskim urednicima, njihovim fiškalima i svima kojih se ovo tiče da je ovo javna sramota. Od sada, neka si spomenutog umjetnika angažiraju kad god i gdje god žele, ali ne za moje novce. Spomenuti fiškali možda misle da mogu utjerati moj budući dug za pretplatu, ali neće.

Hrvatska
I tako. Večeras slavimo. Nemoj da netko radi neprilike. Dosta su ovi s HTV i svi ti čudni ljudi. Ajmo slavit kako treba. Vidimo se negdje. Žao mi je malo što neću biti na fešti u Osijeku. Ali nema veze. Prijatelji iz Osijeka, čestitke i pozdrav iz Zagreba.

EDIT
Što da se kaže? Što? Je li itko ikad zabio gol u 119. min i izgubio utakmicu? Ok, svaka čast Turcima, ali netko je pogriješio. Ovaj put toliko slavljena klupa. Ali svejedno, bravo dečki! BRAVO! I da, Modrić je car:





Post je objavljen 20.06.2008. u 19:10 sati.