Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

NOVI SINGLOVI, pt.2

JAZMINE SULLIVAN ft. MISSY ELLIOTT I Need U Bad
Nova r&b nada spremna je na proboj na američku glazbenu scenu. Nakon nekoliko promotivnih singlova s kojima nije postigla zapaženiji uspjeh, njena nova pjesma nastala u suradnji s Missy Elliott napokon dobiva zasluženu pažnju i emitira se na sve većem broju radiostanica. Možete ju pronaći u nekom od prethodnih postova.
OCJENA: 4


ROBIN THICKE Magic
Robin Thicke - Magic.mp3
Nakon izvrsnih suradnji na novim albumima Ashanti i Lil' Waynea, Robin Thicke najavljuje svoj novi album pjesmom Magic, a ukoliko ju niste čuli možda ćete ju prepoznali sa nove Samsungove raklame koja se vrti na našoj televiziji.
Pjesmu u cijelosti potpisuje Thicke, a novi album očekujte također krajem ljeta.
OCJENA: -5

KATY PERRY I Kissed A Girl
Djevojka koja je pažnju na sebe skrenula provokativnim nazivima pjesmama (Ur So Gay, I Kissed A Girl) a tek onda samim pjesmama ima zapravo ogroman potencijal postati nova pop zvijezda. Sve ovisi o nadolazećim pjesmama i albumu koji se ovih dana pojavio u prodaji (a kojeg sam recenzirao u nekom od prethodnih postova). Ova djevojka ima izgled, glas, a i I Kissed A Girl vas neće ostaviti ravnodušnim. I ne samo zbog teksta. Amerikance je već zaintrigirala, pa se tako nalazi na #1 iTunes singles charta, a na #2 američke top liste singlova.
OCJENA: -4

COLDPLAY Viva La Vida
Američki singl za grupu Coldplay s kojim su već osvojili tamošnju listu singlova jedna je od najljepših pjesama koje su se pojavile u zadnje vrijeme. Jedna zanimljivost vezana za grupu je upravo ta da su svoj prvi #1 dočekali u Americi prije nego u Velikoj Britaniji.
OCJENA: 5


RIHANNA Disturbia
Rihanna - Disturbia.mp3
U kratkom vremenskom razdoblju snimila je čak 3 albuma. I kad se činilo da je tek jedna u nizu instant zvjezdica, pokazala je svima da su u krivu. Hit Umbrella poharao je prošle godine sve svjetske top liste, a album izbacio nekoliko hitova. Re-izdanje albuma objavljeno je ovih dana, Take A Bow je jedna od novih pjesama a već je osvojila vrh Billboarda. Slijedi Disturbia, već hit na iTunes, a nesumnjivo jedan od budućih hitova na top listama.
OCJENA: 4




Post je objavljen 20.06.2008. u 15:16 sati.