Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

NOVI SINGLOVI, pt.1

Kako dugo nisam recenzirao nove singlove, a nakupilo ih se puno, podijelit ću ih u dvije skupine.


KERI HILSON Energy
Keri Hilson - Energy.mp3
Najavni singl dugoočekivanog debitantskog albuma Timbalandove štićenice, djevojke zaslužne za neke od hitova Jennifer Lopez, Britney Spears, Danity Kane, Mary J. Blige, The Pussycat Dolls, Timbalanda i drugih. Pjesma nije ništa posebno, nadam se da će album biti bolji od toga.
In A Perfect World naziv je njenog prvog studijskog albuma koji će se pojaviti u prodaji 23.09.
OCJENA: 3+

JENNIFER HUDSON Spotlight
Još jedan dugoočekivani singl je i ovaj dobitnice nagrada Oscar, Golden Globe, SAG i BAFTA, sudionice showa American idol.
Ne-Yo i Stargate (ista ekipa koja između ostalog potpisuje i Irreplaceable za Beyonce) potpisuju pjesmu koja najavljuje njezin debitantski album najavljen za kraj rujna.
OCJENA: 4+

USHER Moving Mountains
I s novim albumom ponavlja se formula s prethodnog - nakon klupskog hita dolazi nam r&b balada. No ova nije ni priblično dobra kao Burn. Koliko god ima neke zanimljive dijelove, toliko je na mjestima iritantna. Before I Met you, What's A Man To Do pa čak i His Mistakes bile bi daleko bolji izbor.
OCJENA: -4


THE PUSSYCAT DOLLS When I Grow Up
The Pussycat Dolls - When I Grow Up.mp3
Ulogu u novom spotu grupe The Pussycat Dolls trebala je imati Britney Spears. Šteta što su dijelovi izbačeni. Osim što pjesma može dočarati i njenu situaciju, bila bi to i dobra prilika za novi uzlet Spears. Iako me na prvu pjesma ostavila ravnodušnim, radi se o vrlo dobrom singlu koji najavljuje novi album grupe, Doll Domination koji će se u prodaji pojaviti krajem ljeta.
Pjesmu potpisuju Nicole Scherzinger i Rodney Jerkins koji ju je i producirao. Njemu naravno i idu zasluge za ovaj zabavni i plesni singl, glasa i pojave gospođice Nicole Scherzinger ipak mi je malo previše u zadnje vrijeme.
OCJENA: 4


Post je objavljen 20.06.2008. u 14:55 sati.