Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blueproperty

Marketing

Nad hrvatskim serijama 35

wave Lj-udi!
Today is the last day - znate čega rofl! Pa sretan vam ovaj blaženi dan kojeg smo svi redom čekali od 03. 09. 2007. (kada je btw bio my rođendan).

A tema ovoga posta je....
Lara u nemogučoj misiji - imenovati jednu dobru hrvatsku seriju

Izvori: RTL & Nov@ TV rolleyes
Akteri: Nad lipom 35, Zabranjena ljubav, Nedaj se Nina, Naša mala klinika, Krim tim 2 & ostale propale, glupe i dosadne HRVATSKE serije.
Cilj: Pronaći seriju koja nije dosadna, glupa i propala od nabrojenih

Nad lipom 35
Serija koja je popraćena mnogim glupim glumcima koji se trude ispasti što gluplji sa svojim JOŠ glupljim šalama:
1. "glumac" - idem zubaru jer imam krive zube
2. "glumac" - pa gdje su ti nestali pravi zubi
Poremećena publika : hahahahahahahahahahahahah ... hahahahahahahaha
Ali mnoge hrvatske "zvijezde" im mogu biti zahvalne jer su neke od njhi postale poznate jer su se uopče pojavile u show-u , a prije nitko nije čuo za njih - tužno je na koji se nivo spuštaju.
Ocijena žirija: 2/5
Razlog --> Serija je navodno komedija, a nije smiješna. 2 umjesto 1 su dobili zato jer tu i tamo smisle koju dobru foru, ali kada shvate da je fora dobra ponavljaju je u svakoj epizodi što je doslovce iritantno.

Zabranjena ljubav
Eh, tu seriju sam gledala neko duže vrijeme i kako to uobičajeno biva - što dalje ide to je gluplja i dosadnija. Vjerujem da pola vas nezna zašto se zabranjena ljubav uopče zove tako - naime Petra i Danijel su blizanci, ali to neznaju jer je njihova majka Viktorija pobjegla od Danijela i njegovog oca. Petra i Danijel se zaljube, ali shvate da su blizanci, ali svejedno se vole. Na kraju je Petra ostala trudna s njim, a Danijel je pao s broda i poginuo.
Ova serija uopče nema glavnih likova i svi su već mrtvi ili su otišli u Pariz (= . Osim toga svi likovi u seriji su doslovce poremećeni i ne postoji nitko baš normalan.
Ocijena žirija: 3/5
Razlog --> Serija je doista poremečena i nema smisla (kao što rekoh - više nema glavnih likova), ali zato imaju poprilično dobre zaplete.

Nedaj se Nina

Na našoj televiziji postoje tri iste serije koje se prikazuju u ISTO VRIJEME , a to su: Ugly Betty (jedina normalna od to troje), Ružna ljepotica (koja je još najgora, ali ne želim prigovarat jer nije hrvatska serija) i naravno Nedaj se Nina.
Ocijena žirija: 2/5
Razlog --> radnja serije je OK, ali mislim da je dosadno gledati tri serije iste, a radnja nije osimšljena originalno i preporučam vam da gledate Ugly Betty, ali već želite to gledat

Naša mala klinika

Dosadni, su nisu smješni, svaki put je epizoda ista, bolesno je koliko su glupi.
Ocijena žirija: 1/5
Razlog --> objašnjeno, možete pogledat jednu epizodu i gotovo. Ta jedna epizoda može biti zabavna, a sve druge iste kao ta jedna.

Krim Tim 2
Gluma je očajna:
Inspektorica: Gospođo vaš sin je mrtav!
Žena (u istom času već lije suze i ima rupčić): ma neee, to nije moguće, nemojte mi to reći. Nešto mi je zagorilo u kuhinji, vidimo se!
Ocijena žirija: 2/5
Razlog --> tema im je oke ponekad, ali gluma je toliko očajna da bi dijete od dvije godine bolje odglumilo.

ZAKLJUČAK
- hrvati ne trudite se, jednostavno kupite neku dobru stranu seriju i svi ćemo biti sretni!
-------------------------------------------------------------------------

To je to ljudi! Uživajte u praznicima i ne zaboravite --> NE GLEDAJTE HRVATSKE SERIJE!
Vaša L!

Post je objavljen 20.06.2008. u 13:01 sati.