Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Traži novi tim

NOVI trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman ne gubi vreme. Odmah posle potpisivanja ugovora u razgovoru sa sportskim direktorom otkrio je želje vezane za jačanje tima. Ništa u tome ne bi bilo čudno da se ne radi o kompletnoj reorganizaciji igračkog kadra.
- Zeman nam je dao profile igrača za devet pozicija u timu, praktično celu startnu postavu, osim golmana i još jednog mesta. Ne insistira na imenima, rekao je samo da bi bilo dobro da igrači određenog tipa dođu u Zvezdu. Analizirali smo njegove zahteve i imamo pripremljene tri alternative za svako mesto - ističe sportski direktor Goran Bunjevčević.
Deo posla je već završen, a promocija se očekuje početkom naredne nedelje.
- Imamo usmeni dogovor, moglo bi se reći da je sve završeno s jednim napadačem i štoperom. Zeman insistira na iskusnom štoperu, koji bi dejstvovao u paru sa Gajem.
I odlasci sa "Marakane" drže se u tajnosti...
- Imamo ponude za Milovanovića i Milijaša, s tim što je odlasku realno bliži Milovanović. Jestrović ima dve-tri ponude i on se nalazi u grupi igrača kojimogu da računaju na pomoć kluba u pronalaženju nove sredine.
Kastiljo je posebna priča...
- Imali smo otvoren razgovor sa menadžerom Nestorovićem. Zeman se jako pohvalno izrazio o Kastilju, narednih dana imaćemo sastanak sa Nestorovićem u Beogradu. Učinićemo sve da zadržimo Kastilja - završio je Bunjevčević.

PEROVIĆ POMOĆNIK
SLAVIŠA Stojanović je u poslednjem trenutku umesto "Marakane" izabrao Celje, pa su u Crvenoj zvezdi morali da angažuju novog pomoćnika češkom stručnjaku.
Reč je o nekadašnjem fudbaleru crveno-belih i Kremonezea Marku Peroviću. Od članova starog stručnog štaba jedino je izvesno je da će se u novoj garnituri naći trener golmana Srđan Maksimović.

ROMA NE DOLAZI
U ZVEZDI su želeli da uvertira za sezonu bude izuzetna, čime bi se svečano otvorila umivena "Marakana".
- Bili smo u kontaktima sa Romom oko odigravanja meča 2. avgusta, ipak, morali smo da otkažemo taj meč jer nije izvesno da li će biti završeni radovi na stadionu - objašnjava Bunjevčević.

Post je objavljen 20.06.2008. u 00:20 sati.