Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dark11love

Marketing

...gdje god pođem tebi idem , na tu stranu sve me vuče ! ...svi žive za svoje sutra a ja još za svoje jučer ..!

...ejjj...evo mene thumbup ! ! nadam se da vam se sviđaju riječi naslova , mene su super ! cerek,to je od jedne pjesme...budem vam na kraju posta stavila sve riječi ! ...kao prvo bi htjela svima zahvaliti koji mi komentirate ...stvarno vam puno hvala sretansretan ! !
...i kaj da kažem , sutra je najljepši dan za sve učenike na svijetu ....KRAJ ŠKOLSKE GODINE ...smijeh...kraj svemu , napokon ! ! odmor od svih briga ...uhh ! !
..a na jesen idem u osmi ...napokon ! ! ! ...a danas smo se baš u školi razgovarali kak budemo mi imali priredbu za kraj osmoga...u naši školi osmi imaju priredbe ! i kad smo se razgovarali meni su več išle suze na oči ..cry..dok sam se sjetila da ih drugo godinu napuštam i da se to više nikada nebude vratilo tuzan.no..zato se budem potrudila da ova zadnja godina pune najbolja do sada ... ! ! ...dobro nemojmo više o tak tužnim stvarima ..budem se sad fakat rasplakala .... yes !
...danas smo se opet kak i svaki dan polevali ...ali ovaj put sam sva bila mokra ...kosa,hlače ,majca ...ma sve !!...učiteljice su nas pustile sa zadnjih tri sata pa smo imali dosta vremene za raditi sranja ...partysmokin.!!
...a sutra idem samo na priredbu od osmih..,pa navečer imalo čajanku u jednom nogometnom klubu ...smokin..joj, , to bude svega pa zato i jedva čekam sutra ...blabla !!!...i sutra igraju naši pa budemo obavezno gledali tekmu i navijali ...hrvatska !!!!
....nadam se da bude na fešti sve dobro ispalo ! ....i onda sam još tjedan dana doma i maturalac......smijeh, ,jedva čekam ...!!! prošla sam s 4....wwweee....dobro sam i tak !!!
mislim da bi to bilo sve za ovaj postek !
...veliki pozdrav svima i sve vas ljubim i samo nastavite tako komati kisskisssretan!!!
...PusSa...cerekkiss


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


...i ovu su vam riječi meni jedne jako super pjesme, ,nadam se da da će se i vama svidjeti ....onima koji slušate cajke a i onim koji baš i nisi pre veliki ljubitelji cajki..heheh !!! sretan

gde god pođem tebi idem

Ovo je samo kraj i nista vise od toga
mi smo se rastali i prije ovoga
ovo je samo kraj
mi vec odavno stradamo nijemo
jer i kad cutimo, mi se razumijemo

Refren 2x
Gde god podjem tebi idem
na tu stranu sve me vuce
svi zive za svoje sutra
a ja jos za svoje jucer

Ovo je samo kraj
mi vec odavno stradamo nijemo
jer i kad pricamo
mi se i ne cujemo





Post je objavljen 19.06.2008. u 21:17 sati.