Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/my333space

Marketing

I'm back :D



Hey ljudi, sjetila se i ja da bih trebala napisat nowi post, pa ewo me, tu saaam.
Cjeli dan sam sva nikakva i glava me boli...umorna sam... Danas smo igrale mi cure iz 7. protiv cura iz 8. odbojku i dobile smo ih 2:0. Nije bilo bas tesko, a niti lagano. Veseli me kaj je sunce vani, ali bi me vise veselo kad bi kisa padala...hehe.
Dane sam zadnje provela na kompu i s frendovima vani. Nisam ništa učila, a trebala sam, i imala sam priliku da prijedem s 5.0 ali jednostavno mi se nije dalo i sve mi je to bilo bezveze, sad mi je žao kaj se nisam više potrudila ali ok, sad je gotovo. Prešla sam s 4.8U subotu mi je baka umrla (tatina mama) pa mi je najviše žao tate...al prošlo je i to, vidim da ga je to dosta pogodilo, ali koga i nebi.Sutra je KRAJ ŠKOLE....veselim se, ali baš i ne. Kao i svake godine sjetim se svega kaj smo radili, bilo je predobrih trenutaka, ali i manje dobrih, nikad groznih. U školu kao i ostali moji vršnjaci idem zbog frendova i to je jednino dobro u toj ustanovi. Naravno ostat ću sa gotovo svakim u kontaktu, ali znam cu 9.mj. jedva dočekat samo zbog frendova.
Sjećam se 1. dana 7.razreda, znam da sam sve izgrlila i izljubila i bilo mi je zakon kaj smo opet zajedno, a onda su krenule i muke, sad kad gledam to su samo bile slatke muke i svi smo si medusobno pomagali, i vadili jedni druge iz svakakvih sr*nja. Zasto ja sad vama ovo pišem? Puno me toga na to potaklo, možda je ovo vama sad bezveze, ali ja sebi ovo pisem sebi za dusu....i nista vise. Pisem vam zato jer smo iduce godine maturanti a to znaci da smo mi na redu za rastanak i znam da mi to nimalo nece proc lako, jer nemogu samo odbacit tih 8 godina u vjetar i praavit se da se nista nije dogodilo. No dosta mojih jadi...Ajmo mi na vesele stvari hh.
Sutra se slavi...mislim, ja sam vec danas pocela, dobit cemo Tursku i naravno taj dugo ocekivani kraj skole.....
Mene vam u zadnjih nekoliko dana trese VATRENO LUDIL0. Ludnica je....velika
Ali mislim da dolazim do kraja posta.....Čini mi se velik, a na vama j e da čitate i komate.... Pozzz i pusa$$$$$$$$


Post je objavljen 19.06.2008. u 20:46 sati.