Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lanivea

Marketing

Dva filma, jedan frajer i dvije predstave

Konačno sam i ja pogledala film o kojem svi pričaju, "Sex i grad". Nakon groznih kritika na blogu, otkaza frendice koja je upravo prekinula s dečkom i nije htjela gledati romentik filmove, na kraju sam si skinula film doma i nisam otišla u kino. Na sreću, jer su dva i pol sata definitivno predugačka za film te tematike. Carrie je nešto pametnija, ali si i dalje dopusti da je debil od Face ostavi pred oltarom, a vjenčanje mora da ju je koštalo ko sv. Petra kajgana. Za zainteresirano žensko čitateljstvo, malog plavog od Samanthe ima dosta u filmu, vrlo lijepo skinutog, ali mora da se nešto poružnio, nije više onako hot, a kad otvori usta i progovori nekim piskutavim nemuževnim glasom, iluzija ljepote pada u vodu. Trebali su mu naći voice-dublera. Evo i jedne nostalgične fotke iz 2004, dok još nije govorio :):
Photobucket
O samom filmu ne treba previše raspravljati, puno je lošiji od serije, i gotovo da nije gledljiv. Eto.

Pogledala sam končno i "Juhuhu (rattatouile)" koji mi je do sada nekako promakao. Jako pametan Disney-Pixar crtić s neočekivanim razvojem fabule. Stvarno za preporučiti.

U HNK je trenutno vruće jer ide "Copelia na Montmarteu", balet sa puno can-cana, podvezica, korzeta, kiklji i čipke, a trenutno svi (većinom muški) izvođači rogobore jer je predstava sutra navečer u vrijeme četvrtfinalne tekme. Kao, nitko pametan neće doći na predstavu, samo, (citiram muške kolege), babe i pederi. Što osobno ne smatram lošim, moraš ljudima ponuditi alternativnu zabavu uz nogomet.

Do kraja sezone ide još i opera "Razgovori karmelićanki" s kojom se gostuje u Rijeci i Ljubljani. U Rijeci ćemo biti iduće subote, dragi moji Riječani! Nadam se da se ne poklapa s polufinalom ili tako nečim.

Toliko za danas, uživajte u povratku lijepog vremena.

Post je objavljen 19.06.2008. u 12:08 sati.