Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bahrain

Marketing

Reportic #8 - Slikice + Vesnin rockas (18.05.08.)

Dragi svi!

u petak smo proslavili Vesnin rodjendan, i to na plazi cijeli dan (Corona Beach Party), zatim smo otisli doma na kolace i klopicu i na kraju u klub znakovitog imena 'Club 7',... sto mi je fora jer me podsjeca na nasu Sedmicu iako je izgled, muzika i ekipa totalno drugi film :)

Super smo se zabavile, s nama je bila novopridosla kolegica Olivia, pola Francuskinja a pola Finkinja --- tata Finac je zbario mamu Parizanku dok je radio za Air France ;) -- i super je simpa curka, te jos neka ekipica ukljucujuci Berina (cimer), Jojoa (Filipinac), Nabsa (Omanac), Imada (Pakistanac), Lisu (Juzna Afrika), Donyu (Bahrainka), Marka (Srbin/Hrvat iz Australije) & Lil (njegova zena Australka), Mehrana (Kanadjanin, porijeklom negdje iz ovih krajeva --- zaboravih tocno otkud), jos jedan par Jen (Kanada) & i Paul (Englez)... te jos par dragih i simpaticnih likova s kojima se ovdje druzimo. Kao sto vidite, multi-kulti ekipa, svi su odsvukud, a cak i ti koji su od 'nekud', zapravo su najcesce zivjeli po cijelom svijetu i selili se svakih par godina... i to je skroz normalno, zapravo kad mene pitaju otkud sam svi se cude kak to da sam zivjela u jednoj drzavi i jednom gradu cijeli svoj zivot :) I mogu vam reci da kad pogledam zivot iz te 'nomadske' perspektive, zapravo je i meni cudno kak to da mi to vec prije nije palo na pamet... guba!

Imate tu slikice (dolje je link), s rockasa i s jos par nekih drugih mjesta, naseg house-warming partija koji je bio vec prije mjesec dana, ali eto tek sad sam malo sortirala slicke i napravila selekciju... par slika kuce i oko kuce koje ste uglavnom vec vidli, zatim s Taleinog rockasa (Talea je Talijanka)... i tak jos par nekih random detalja... izmedju ostalog ima i jedna s onog smijesnog ragbija od prije neki dan :)

Nadam se da ce vam se slicke svidjet i da ce vas motivirat da se zaputite na neku morsku destinaciju uskoro... vjerujte mi ovaj 'ljetni' zivot je stvarno drukciji nego nas zagrebacki... iako radis ipak imas osjecaj ko da si stalno na godisnjem... sto je stvarno genijalno :)

Pusa i pozdrav....sa sad vec +40 po danu.... huh, ha? Ali nije strasno, jer nije vlaga, ali kazu domaci... uskoro ce poceti pakao!



Post je objavljen 18.06.2008. u 21:11 sati.