Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bahrain

Marketing

Reportic #7 - Ragbi, opet bazeni razni te novopecena medijska zvezda :) (13.05.08.)

Dragi ljudici,

eto ne biste vjerovali, ali ja sam vam izasla u Bahrainskoj 'Gloriji'. Naime, prvi dan/vecer nakon sto sam sletjela na otok, bili smo na onom smijesnom Queen tribute partyju, i slikali su nas neki striceki s velikim foticima. I tak, prije dan-dva, osvanula ja na kioscima u punom sjaju :)

I sad ispada da samo tulumarim! :)))

Dokazni materijal u prilogu. (na Flickr.com --- link u gornjem lijevom kutu ove stranice)

Danas su me zvali da idem igrat ragbi. Mislim, ja i ragbi? Ja i sportovi, grupni, trcanje po nekoj travici sim-tam? Hvatanje lopte, koordinacija pokreta... vjerujem da vecina vas zna da sam u svim nabrojanim disciplinama totalna truba. Plus sto nemam ni bas neku zelju bavit se istima. .... ali neki ovdje decki su zakljucili da bi bas bilo fora da im se pridruzim. I jesam, osla pogledat, i bogme zaspala skoro od dosade. Mozete si zamislit sport u kojem ekipa dodaje loptu suigracima kroz noge unazad, a cilj igre je ubacit istu tu loptu prema napred, u rubni dio polja... nemaju ni golove, jadnicci. Svi trce ko muhe bez glave, dali su par golova a ja to nisam ni primijetila... heh. Drugi smijesni sport koji cu morat isto procheckirati je cricket, isto vrlo popularan ovdje jer su, osim Engleza, Australaca i inih anglosaksonaca navodno Indijci, kojih ima brdo na otoku, totalno ludi za tom igrom. Zivi bili pa vidjeli :)

Piknut cu vam danas i ponesto novih slikica na Flickr, od zadnjih par dana i dogadjaja. Probala jucer navecer ali nije uspjelo, pa saljem par komada u prilogu, a ostale ce bit na webu uskoro.

Onaj seksi bazen na vrhu zgrade je i uzivo isto toliko seksi, i zgrada je (stambena) genijalna, ali mozete si zamislit takvu jednu staklo/celik/mramor/veliki akvariji u predvorju/debeli tepisi i ine perverzije gradjevinu, koja se nalazi usred ogromnog gradilista, tako da nakon mini camel trophy voznje do nje izadjes van iz auta, a ono --- pijeska ko na plazi! Nije bas za hodat u sandalicama :) Ludnica. I naravno, pitanje je dana kad ce oko te trenutno najvece kuce u selu niknuti neki jos malo veci nebodercic i zaklonit ovome sunce...

Drugi bazen s travnjakom i plazicom vlasnistvo je jednog hotela, tam sam bila na kupanju prosli vikend.... opcenito mi se sve vise cini da su bazeni ocito jedan jako zgodan 'modni dodatak' u ovdasnjem podneblju... tako da sam primijetila da medju inim ducanima po gradu svako malo naletis na neki 'specijalizirani' za 'bazenske potrepstine' :)

pusa velika, uzivajte u proljecu!



Post je objavljen 18.06.2008. u 21:09 sati.