Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franko007

Marketing

13.6.08.Sv.Ante

Eto danas je Sv. Ante zaštitnik dječice, pa sam bio sa roditeljima i bakom Frankom u crkvi Sv.Ante u Sesvetskim selima, i bio sam kao i inače, savršen, zaspao sam na propovjedi i probudio se na kraju mise. A kada smo došli kući mama me stavila na svoj krevet i igrao sam se puzanja i klimam ja naprijed natrag, i kad odjednom ide guza dole i ....sjednem sam!!!!!!!!!
Osim tog velikog događaja nema ništa novoga, dižem se stalno, ali još nikako da propužem. E, da, škriiipim zubima sve višenut i to mami jaako smeta.
Preko dana sada odspavam jednu turu od ok 2-3 sata, a popodne još oko sat vremena, i to sve u košari. Mama me pokušava naviknuti na kinderbet preko dana, da me pripremi za vrtić, ali nedam se, tvrd sam orah, tako da za sada ostajem u košarismijeh, a vrtić-malo sutra, ja tamo ne idem!!! Pa kako bi ja bez cice???
Popodne sam bolje volje nego jutrom, jer su mi seke i burki doma, pa se zabavljamo.
Jedem sve što mi se da, ne biram, a kad netko drugi jede ja sam sav "na iglama", mljackam, i tresem rukama, kao nekakav ovisnik. Jučer sam u pomanjkanju igračaka spazio mamino drvo pored sebe, pa sam malo prigrizao prije ručka, a mama kad je vidjela kako mljackamnono





Post je objavljen 18.06.2008. u 17:36 sati.