Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicispowerinme

Marketing

ZAVRŠETAK

Ljudi...evo i mene nakon dužeg vremena!
U zadnjih 3.tjedna svašta se zbilo...Imala sam kaznu 2.tjedna i nisam smjela izlaziti van subotom i nisam smjela na kompjuter(ne na internet nego baš na KOMPJUTER).
Tako mi je nedostajao prvih 3 dana, a onda sam se navikla i nemam više takvu potrebu za kompjuterom...
Trenutno sam na laptopu jer mi se kompjuter strgao sutra ga vozim na popravak!
Šta da vam kažem...još 2 dana i završava škola.Jedva čekam da se oprostim sa svima.Bit će tu i suza(samo za neke osobe), a bit će i radosti jer se rastajemo bez svađa i krećemo u novi život, novu školu i upoznat ćemo nove ljude koji nam m ožda budu mogli promijeniti život!
Kako završava ova školska godina i osnovni razred tako zatvaram ovaj blog!
Možda ga bude otvorila na početku školske godine da vam prenesem svoja razmišljanja o novoj školi.Trenutno sam se odvikla od kompjutera.Nisam više toliki ovisnik o njemu, a tako ni o internetu, blogovima i msn-u.
Ne zanima me više toliko i drago mi je zbog toga.
U petak nam je opsroštajka na stadionu na koju ja možda i ne bude išla, ali sve zavidi o nekim osobma, a i dhelomično o meni i o mojoj volji za to!
U subotu možda budem išla sa jednom obitelji na moru s kojom smo naša obitlji oni u dobrim odnosima.Sve zavisi, naravno, o meni!
Isto tako, u subotu zatvaram ovaj blog, tako da mi je baš svejedno!
Najviše mi je žao što je jedna blogerica zatvorila svoj blog.Najbolja blogerica svih vremena.Istina da je skoro svaki drugi-treći dan pisala i to dugačke postove, ali postovi su joj tako bili smisleno napisani i imala je baš taj talent za pisanje.Htijela bi joj preporučit da počne pisati knjigu.Ima ideja i ima talenata i smisla za pisanje.
Vidim da ovaj post više nikud ne vodi pa ću ga privest kraju!
Pozdravljam sve moje prijatelje i blogere koji su me redovito čitali i ostavljali mi komentare...Pozdravljam isto tako sve učitelje koji su nam predavali, nadam se da će im biti lakše raditi sa ostalom djecom jer im s nama nije bilo lako!
pusssaaaa svima kiss kisssretansretan

Post je objavljen 18.06.2008. u 13:57 sati.