Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Stiže Priredba

U Ri infu najavljena je ovogodišnja glazbeno, kamperska manifestacija Priredba.
Priredba traje od 26. lipnja do 29. lipnja, a organizatori su udruge Masa kru i Ri rock.
Rekli su da su glavne novosti ovogodišnje Priredbe aktivnosti u kampu koje uključuju turnir u graničaru, radionicu Capoeire, uvod u ronjenje, turnir u briškuli i trešeti, penjanje po umjetnoj stijeni, akciju Uzmi ili ostavi i slično.
Ulaz u kamp će imati svi sa festivalskim ulaznicama, dok će osobe s dnevnom ulaznicom za ulazak u kamp, kamo će se održavati neke od navedenih aktivnosti i after partiji, morati izdvojiti 30 kuna.
Osim toga, prvi dan posjetitelje će zabavljati domaći DJ-i.
U petak, večer elektronike, na Priredbi nastupa ovogodišnja glavna zvijezda DJ Food koji dolazi s jedne od najpoznatijih elektronskih etiketa svih vremena, Ninja tune labela.
Sub Focus je otkazao svoj nastup, a umjesto dolazi Status. Nastupit će još Streetlife DJs i The Panacea, najveća faca mračnog drum 'n' bass zvuka.
Subota je rezevrirana za rock izvođače. Zvijezde večeri su Rambo Amadeus, koji će promovirati novi album i Ivan Hrvatska, youtube zabavljač iz Kanade. Osim njih nastupit će Mugison, koji je islandska rock zvijezda, koji je svirao i kao predgrupa Queens of the Stone Age, te punk sastav iz Kanade Invasives.
Od domaćih sastava nastupit će izvrsni Ruiz, riječki Ishiatz, Death Disco, Mandrili i Tobogan.
Nakon kraja večeri u kampu je organiziran after party na kojima će publiku zabavljati domaći DJ-i, pa se da zaključiti da će na ovogodišnjoj priredbi pomalo prevladavati elektronska glazba, no tome je razlog isključivo praktičnost, budući se, prema riječima organizatora, DJ-i lakše stišaju i lakše im je postaviti stage.
Za vrijeme trajanja festivala na štandovima će se prodavati i hrana i piće, a kupovina će se odvijati preko tzv. «Peglaj micica kartice» koju će svaki posjetitelj dobiti na ulazu, a bit će i šalter gdje će je posjetitelji moći puniti, jasno, vlastitim novcem.
Presici je nazočio i Vojko Obersnel koji je rekao kako su udruge Masa Kru i Rirock jedne od najaktivnijih u kulturnom životu Rijeke, te da su se dokazali kao izvrsni organizatori.
Naglasio je kako je Priredba još jedna manifestacija kojom se Rijeka definira kao grad događanja urbane kulture, te da će sve udruge koje organiziraju manifestacije što spadaju pod urbanu kulturu imati podršku Grada. U skladu s izrečenim izrazio je zadovoljstvo što se u Rijeci u samo dva tjedna održavaju dva događanja urbane kulture, Hartera i Priredba.
Više na www.priredba.net
Mugison


Post je objavljen 18.06.2008. u 13:42 sati.