Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

HUMANITARNI NISKOZEMAC




O gospodinu Hermanu Mariju predsjedniku Humanitarne udruge „Hulp en Liefde“ iz Amsterdama već smo jako puno pisali na našem blogu.
Za one koji možda ne znaju, gospodin Herman je Hrvat koji živi i radi već punih 37 godina u Nizozemskoj. Humanitarnim radom se bavi već skoro 30 godina.
Iako je dvije trećine svog života proveo radeći u Nizozemskoj, Hrvatska mu je uvijek bila i ostala u srcu i zato je veliki dio svog humanitarnog rada proveo upravo pomažući svojoj rodnoj zemlji. O tome svjedoče mnoge razne humanitarne akcije koje je sam pokrenuo ili je u njima sudjelovao. Od razno raznih humanitarnih akcija, aukcija, opremanja domova za nezbrinutu djecu, opremanja i pomaganja zdravstvenih ustanova (bolnica, domova za starije i nemoćne, škole, vrtići) do humanitarnih konvoja za vrijeme Domovinskog rata, pa sve do raznoraznih donacija i sponzorstva.
O njemu su pisale sve naše dnevne tiskovine, tv redakcije radile reportažu a radio postaje emisije. Za njega ne postoji riječi : „ne mogu, ne želim, nisam spreman“! Uvijek je među prvima, uvijek se rado odazove na svaku humanitarnu akciju.
I zato smo sretni, što imamo veliku privilegiju poznavati tog gospodina, odnosno velika nam je čast što je gospodin Herman postao dio naše obitelji.
Za sve ono što je do sad učinio i što još uvijek čini za našu obitelj, za našu malu Anju možemo se samo pokloniti do poda i reći VELIKO VAM HVALA.
Gospodin Herman često se javlja na naš blog u liku anonimca pod nazivom niskozemac no od danas je i to promijenjeno. Naime g.Herman će se i dalje javljati i komentirati pod nic imenom niskozemac ali kao korisnik jer od danas naš veliki humanitarac ima i svoj blog.
Na njegovom blogu saznati će te sve o njegovom početku humanitarnog rada. Kako je zapravo počeo, kako je otvorio udrugu, po kojem principu radi, kako funkcionira nizozemsko zdravstvo, kako nizozemci gledaju na humanitarne stvari, kako nizozemci reagiraju na humanitarne akcije, da li su senzibilni itd itd. Vidjet ćete jako puno slika, isječaka iz novina i sve ostalo što krasi jednog velikog humanitarca.
Zato Vas mi dragi naši prijatelji molimo da posjetite blog našeg velikog humanitarca i svojom lijepom riječi dobrodošlice date podršku ovom velikom čovjeku humanog srca koji eto odlučio sa nama podijeliti crtice iz svog humanitarnog života.
U ime naše obitelji Veliko Vam hvala.


http://humanitarianniskozemac.blog.hr

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 18.06.2008. u 08:00 sati.