Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Fat Girls (2006)

(r: Ash Christian)

Image Hosted by ImageShack.us
Jedna od najoriginalnihih "seksi" scena ikada!

Fat Girls je svakako ugodno iznenađenje! Kako ste vidjeli u zadnje vrijeme sam pogledao par iznimno loših jeftinih nezavisnih filmova, ali ovaj je nešto sasvim drugačije. Ne mislim samo po priči koja prati jednog mladog pedera kroz zadnje dane njegovog srednjoškolskog obrazovanja.. i to u nekoj vukojebini u Teksasu!

Image Hosted by ImageShack.us
Tipična srednjoškolska ljepotica. Da li će ga glavni lik uspjeti nagovoriti na zajedniči odlazak na maturalac?!

Jedini nedostatak filma mi je jeftina digitalna kamera i neispeglana slika, ali opet to ionako nije toliko bitan faktor. Glumci su iznimno dobri, scenarij je odlično napisan i sproveden u djelo, film je odlično snimljen uzevši u obzir novčane limite, radnja teče glatko a neke scene su jednostavno savršene. Ash Christian je lik koji je rođen 1985! Jebote, jebene 1985! Pa on je fakin klinac a napravio je ovako predivan feel good i iznimno zabavan film, ne mogu vjerovati! Kako je on pisao scenarij, režirao film i odglumio glavnu ulogu rekao bih da je priča jako intimna te vjerovatno većim dijelom autobiografska. Kako god uspijo ju je ispričati na zabavan način. Iako nisam baš lud za filmovima o homoseksualcima, pogotovu muškarcima, ovaj je definitivno najbolji te, nekako najuvjerljiviji, ok, jest da je malo čudno da u tako malom mjestu ima toliko puno pedera ali opet ovi koji se pojavljuju u filmu barem se "ponašaju normalno" te nisu stereotipni kao u drugim filmovima. A tu je i najuvjerljiviji lik debele cure ikada prikazan u nekom američkom filmu! Cura nije ovdje samo da bi film bio smješniji, mada pomaže, heheh, khm, nego je lik Sabrine životan i svakako uvjerljiv.

Image Hosted by ImageShack.us
Lijevo glavni lik, aka autor ovog odličnog filma, do njega malo jača žemska nosi (maskirnu) majcu na kojoj piše "Ha! Now You can`t see me!"

Uglavnom jedna od najboljih komedija koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Eventualno bi ga mogao usporediti s također odličnim Eagle vs Shark (2007) čisto zbog živopisnih likova i hrpe usputnih detalja koji su me nasmijali. Recimo, scena seksa debele cure i kubanca u bubi, kad se debela zaglavila na njegovom "Johnsonu", glavni lik ih je morao odvesti do njezine kuće te od tamo uzeti margarin! Ili samo pojavljivanje profesora tjelesnog! Kriste: šorc do pupka, bijela potkošulja, zviždaljka, te fudbalerka... A da i ne spominjemo profesora Seymour Cox-a (koji je naravno gey!:-) ili (najluđeg ikada) barmena u gey baru! Takvih detalja je more, kao recimo i lampa u sobi glavnog lika koja je u obliku velikog falusa ili urnebesna romantična scena na klizalištu... UH!

Uglavnom ovo je možda i najbolja teen komedija još od Američke pite.
Obavezno pogledati!

Ocjena: 8,5/10






Post je objavljen 20.10.2008. u 21:35 sati.