Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Homo - love! + update

Petljala sam nešto po kompu, faking passwordima, pa sam svašta zahebala.

Sva sreća da postoje oni (valjda) zgodni operateri što ti sve lijepo objasne: kliknite tu, upišite tamo, namjestite (se) ovako, eeeto tako...

No, eto, opet sam u "eteru". Htjela sam pisati o nečem sasvim drugom. Jučer pročitah kako su iskočite u "eter" neke homo slike poznatog nam sapuničastog glumca. I sad on jadan nariče i cvili kako su mu neki zločesti ljudi uništili život, obešćatili obraz i tra la la....

Nije mi jasna jedna stvar: ako čovjek voli - radi - upražnjava nešto što možda i nije baš za "ceo svet", zbog čega se faking poslikava, nasnimava ili piše indiskretna pisma (no da, to nekad, kad nije bilo Interneta)??

Ista kenja se desila i Sevki, doduše i Guzdinoj najdražoj dramskoj umjetnici - Pamelici, i tko zna kome sve...

Priča mi prijateljica kako su nekad kolali video uradci - i tu je nabrojala neke sada srednjovječne eminetne estradne pevaljke, u njenim krajevima gdje je bilo više gastarbajtera, pa samim time i više videjo mašina.

I da se vratimo na pitanje homo - ljubavi. Naravno da nemam ništa protiv dotičnih osoba. Također, ne mislim da su oni "bolesni" (kao jedan moj koljega) i da se trebaju liječiti - oni su se takvi roditi, i - jel' to negirali cijeli život, ili živjeli životom kakav vole - definitivno njihova odluka.

Doduše, nekako baš i nisam za potpunu konzumaciju svih blagodati - a ovdje mislim na sklapanje braka - jer to povlači i neka druga prava koja mislim da ipak ne bi trebali imati - prvenstveno na pravo posvajanja djece.

I da, nije mi jasno zbog čega se oko gay (bogate) populacije ne bi moglo fino zaraditi? To ne znači da si a priori i ti (recimo vlasnik kafića, restača, hotelčića) istih svjetonazora!

What else??

E da, zbog čega svi prezgodni glumci, pjevači i nogometaši vole frajere??? Fak i život!

Ps. O Spravišću zaboravih pisati. Reći ću samo da smo doma stigli u tri! He he... zubo

Update: George Michael je bio prezgodan kao mlad, pa mojoj mami Rock Hudson. I za meni prezgodnog Keenua se svašta pričalo. Sad mi drugi ne padaju na pamet. Ovog gore glumca neću spominjati, nađite si ga u dnevnim novinama.. Koji nogometaši? Hi hi... Svašta se priča. Imaju oni i ženu i djecu...

Post je objavljen 17.06.2008. u 16:05 sati.