Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenskirkvinodol

Marketing

Djevojčice 1996. i mlađe uvjerljivo protiv "Liburnije - Opatija"

Dana 07.06.2008.godine, u opatijskoj dvorani "Gerovo" djevojčice ŽRK "Vinodol" odigrale su dvije prijateljske utakmice. Protivnici su im bili ŽRK "Liburnija - Opatija" i ŽRK "Zamet" Rijeka.

U igri koja je bila prožeta borbenošću, požrtvovnošću i lijepim potezima naše su curke uvjerljivo nadigrale suparnice iz Opatije rezultatom 15 : 9, poluvijeme 6 : 5. Strijelci za ŽRK "Vinodol" u toj utakmici bile su redom: Petrinović 6, Lekaj 4, Nježić 3, Kocmanić 1, Komadina 1. Osim njih za ekipu ŽRK "Vinodol" još su nastupile: Mataija, Halepović, Mešinović, Papić, Smolčić, Begčević i Buneta.

Drugu utakmicu su naše curke izgubile rezultatom 17 : 11, poluvrijeme 8 : 5, mada se mora napomenut da su za ŽRK "Zamet" nastupile djevojčice rođene 1995.godine, što je ujedno utjecalo na konačan rezultat koji je mogao biti i puno povoljniji da se naše curke nisu opustile nakon pobjede protiv ŽRK "Liburnija", te samim tim olakšale Zamećankama posao.

Dodatnu težinu pobjedi nad ŽRK "Liburnija" daje i podatak da su se Opatijke plasirale na državno prvenstvo, koje se proteklog vikenda odirgalo u Umagu, jer su na Županijskom prvenstvu zauzele drugo mjesto ispred naših curka koje su bile treće.

Nadamo se da će ovaj rezultat biti poticaj djevojčicama ŽRK "Vinodol" da dogodine osvoje minimalno drugo mjesto u županiji koje je uvjet za odlazak na državno prvenstvo.

BRAVO curke i samo tako naprijed ! ! ! thumbup naughtythumbup

JEDINE I PRAVE ISKRICE MALE

Post je objavljen 16.06.2008. u 01:48 sati.