Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Dard Divorce (2007)

(r: Olaf Ittenbach)

Image Hosted by ImageShack.us
Mala je pametna, vidi joj se po očima

Jeftina najavna špica je obečavala, kao i prva scena sa nekom ženskom koja na engrishu priča o tome kako su se njezini doselili iz Njemačke. Njezin izgovor i same riječi koje govori vas definitivno moraju nasmijati, osim ako mislite da je Turski Supermen bezveze. Nevjerovatno! Ok, sad kad sam na IMDb-su vidio da je zemlja proizvodnje Njemačka, nekako mi je sve jasnije, a i isto prezime glumice kao i redatelja su joj očito pomogli u dobivanju uloge koju sumljam da bi inače dobila...

Image Hosted by ImageShack.us
Guranje crijeva u majcu

Kasnije ženska počne malo daviti, jednostavno postane predebilno da bi bilo smiješno pa malo premotam. Scenu potom neki lik maltretira nekog nespretnog kuhara. Nalo opet premotam. Tu je onda neki crni policajac koji muči neku žensku, ok, tu se malo zaustavim, dijalog opet mami osmjeh na lice, a scene nasilja ne izgledaju loše iako je to većinom neka gusta crvena tekućina po tijelima likova, ipak nekako je simpa. Kasnije neki lik pobije neke druge likove koji su u onu kuhinju došli s pištoljima. Malo premotam... Neki lik pomogne ženskoj koja je ubila crnju da počisti nered... on to radi potpuno gol! Ok. Malo premotam... Neki zavezani lik, drugi lik ga oće valjda odvezat da izjebe neku žensku, ona se opire dok je on (kao) udara čekićem po nosu te mu zabije iglu u oko, u triput ponovljenoj sceni. Kasnije ona ispuže. A tu je i kukuruzište iz najave.

Image Hosted by ImageShack.us
Švabe su pedantni, ali i pomalo čudni...

A evo o čemu se tu navodno radi: "What started with a routine divorce between Natalie Stein and her husband Tim, will soon take a turn into the unexpected and evolve into scenes of torture, bloodshed and slaughter." Ajd dobro..

Image Hosted by ImageShack.us
Na ovu scenu je trebala ići "Open your eyes" od Guano Apesa

Ocjena: 1/10 (pružio mi je 2 i pol minute pravog filmskog užitka)






Post je objavljen 10.07.2008. u 21:55 sati.