Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fashionguru

Marketing

Dućana kao u priči.. 27.4.2008


Kao što znate vi koji živite u Zagrebu, u našoj metropoli se otvaraju dućani svaki dan, tako je na otvaranju dućana Naf naf okupila sva svita, čak se i Renata Sopek udostojila pojaviti. Izgleda sasvim korektno, za razliku od svoje kolegice koja je i više nego dosadna.

Zrinka Cvitešić s novom frizurom

Znam da je za potrebe filma, ali ipak nemreš u javnost ovakva, jebeni ego trip te šora... moja bella aglina. Izgledaš kao Pink na početku karijere.

Andreja Čupo kao sladoledarka

Organizatorica miss Zagreba koji put je super odjevena, ali ovaj put kao da je ispala iz kamiončića koji prodaje sladoled. Je li ona možda sladoledarka, ne to je ipak bivša miss Hrvatske pa joj opraštamo kao i svakoj našoj missici. One su naše zlato, srebro i bronca i vole naravno sladoled.

Lupinove dlačice


Nudimo nagradu, naravno majicu sa svojim likom, što bi drugo, za onog tko prebroji koliko dlaka ima Lupino na svojim snažnim junačkim prsima. S njima pokušava zavesti Snježanu Mehun, a i Alka se vjerojatno pali na Lupinove dlačice, a odnedavno se odjeva samo u crno, s pink detaljima. Koji je razlog tome.

Mijin tresh stil

Moja kolegica na privremenom radu na Farmi - Mia, kao i uvijek ima poseban treš stil koji na njoj stoji izvrsno. Ustvari, ovako izgleda bolje nego u nekim čudnovatim kreacijama petkom i subotom u showu koji vodi. A plavih cipelica se još sjećam iz Showtime, mislim Mia.

Mirna u štiklama na traci za trčanje

Teretane se otvaraju kao gljive poslije kiše, tako je i u zagrebačkom neboderu otvoren vrlo luksuzan fitness, a možete se i malo masirati i banjati, a naša veder grl je u skladu s godišnjim dobom u kojem se nalazimo. Pozdrav proljeću, nazvao bih ovu kombinaciju, a tvoj dragi Mario neka ti kaže da ne na traku za trčanje u štiklama dušo.


Anita Dujić možda nova Veljača?


Jedna od najseksi Hrvatica, u vezi je s bratom Jelene Februar, tako da je moguće da imamo još jednu Veljaču na sceni, to bi već bilo too much. Jedna je za sada sasvim dovoljna. A da je prava šoksa tj. šogorica Jelena bi mogla Aniti udijeliti i koji modni savjet.

Višnja draga, malo manje kvarc lampe

Prvoj dami Peveca sugerirao bih da malo smanji intezitet lampi u solariju, ako ne zna tamo postoje tipkice, gumbići i slično. Ona će postati suprotno od Michaela Jacksona, a minival ala Nikolaj Pešalov govori sam za sebe.

Mladen D&G grdović

A sada jedna eksluziva. Tko je novi maneken za D&G , nikad ne bi pogodili, to je ni manje ni više nego Mladen Grdović, neponovljiv kao mačak s D&G modnim detaljima. Tko bi odolio toj pozi i zavodljivom smiješku? Siguran sam da bi Dolce i Gabbana povukli svoj brand iz prodaje da ga vide. Ali to je ipak samo Mladen u bijelom.

Spremna nazad na spavanje

Ivana Banfić je kao Doris Dragović, kada snima video uradak izgleda super, a inače nema pojma o obleki. Kao i ovaj put odjenula se u mini spavaćicu, možda su je moje kamere probudile, a ja joj kažem probudi se Ivana.

Novo dijete Beckamovih

Znate li da Viktoria i Devid Beckam rade na četvrtom djetetu, uvijek mi je super kada netko radi na djetetu, a ok sretno im bilo, a Tariku držim fige da ne ode u zatvor kao što će Wesley Snipes kojem želim ugodan boravak sljedeće tri godine, a vama svima želim ugodan kratak tjedan.

Vidimo se, bok.




Post je objavljen 16.06.2008. u 12:06 sati.