Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poezijaunastavcima

Marketing

Spravišće

Da, ko i svake godine, još jedno kišno spravišće. Imam nešto slika, dosta su tamne, jer ipak se išlo po noći van, a malo manje po danu.
Počeli smo u petak. Neću nabrajati s kim sam sve bila vani jer više ni sama ne znam, ali to je dobra stvar jer to znači da nas je bilo puno i da je bilo dobro. Pčelici je u petak bilo dosadno pa nije išla ni u subotu, a ni jučer. Lolita je bila na tribute Azra koncertu i veli da je bilo jako dobro, a mi svi ostali smo škrti dati 25 kn, jer imamo nešto važnije u životu, a to zovemo alkohol.party Međutim, u petak ja nisam pila ništ, samo malo vode iz pipe u Artu, a nisam bila ni na koncertu nego u luniču, a u subotu isto tak i to malo na tvisteru, malo na autičima. Imam kvrge na koljenima, ali mi nije žal. Weeeeeeeeeeeeee

Photobucket

Ovo nije ništa, samo Hrlec i ja poziramo, a Nix nas slika, a tip između nas je slučajan:

Photobucket

Osim nekih sitnih hrvatskih zvjezdica koje su svojim glasićima pokušale malo dići dosta uspavanu atmosferu, na jednoj od pozornica nastupio je i bend Black Tatoo iliti Crna tetovaža zubo, a sviraju sve, pa i Thompsona, a na ovoj snimci se čuje neka Thompsonova pjesma, a u rulji se nalazi vječni roker Karlo:



Na sljedećoj slici su Crnki i Nix, a stoje na šahti koja je na sredini raskršća i jako su sretni zbog toga, a valjda zato kaj je prometno inače... a dobro:

Photobucket

Jučer popodne sam s bratom bila na izložbi mačaka i jako su ljepe mice. Evo jedne od 4 za koje sam glasala: ......................mjau

Photobucket

Na spravišću se stvarno može vidjeti svakakvih čuda, iako sam nažalost propustila Zoranovu predstavu, nitko nije propustio barem ga vidjeti u ovoj prpošnoj haljinici:

Photobucket

I nakon svega, zatvorio se lunič, čistio se grad od rulje lude i rulje manje lude i ostadoše samo papiri, kantice od kokica i puno plastičnih čaša i Tošo na cesti i mjesec na nebu jer konačno se razvedrilo kao to inače i biva. Pa čekamo do druge godine i još jednog spravišća s kišom.


Post je objavljen 16.06.2008. u 13:20 sati.