Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Zeman danas i zvanično

zeman

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda održaće u ponedeljak u 17 časova dvadeseti sastanak na kojem se očekuje donošenje nekoliko važnih odluka, od kojih je za navijače crveno-belih svakako najvažnija ona u vezi sa novim trenerom.

Iako na Marakani ne žele ad potvrde angažovanje Zdeneka Zemana, jasno je završen posao oko njegovog dolaska.

"U ponedeljak će se sastati radna grupa koju čine pored mene još i Dragi Mićović i Vladica Popović. Utvrdićemo listu kandidata za mesto trenera, među njima je i Zemanovo ime i sa tom listom ćemo izaći pred Upravni odbor", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević.

Boravak Slaviše Stojanovića, doskorašnjeg stratega Domžala i budućeg pomoćnika Zemana u nedelju na Marakani potvrđuje da su već počeli i razgovori o dovođenju fudbalera koji su po ukusu iskusnog stručnjaka.

"Kontaktirao me je Lazetićev menadžer, pitao je da li smo raspoloženi da ga angažujemo. Odgovorio sam isto kao i svima, pričaćemo kada angažujemo trenera. Tada zaista kreće potraga za pojačanjima", kaže Bunjevčević.

I pored činjenice da čelnici Zvezde ne žele da govore o pojačanjima, izvesno je da će prva pojačanja biti golman Napretka Saša Stamenković i napadač Porta Edgar.

Post je objavljen 16.06.2008. u 12:17 sati.