Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisarovinskemazoretkinje

Marketing

Prvi post!

Mi smo Pisarovinske mažoretkinje. Djelujemo od 2007. godine, a ostvarile smo nekoliko manjih i većih nastupa, primjerice na Trgu bana Josipa Jelačića, Zagrebačkom velesajmu, Regionalnom prvenstvu mažoretkinja u Sisku i Državnom prvenstvu mažoretkinja u Biogradu. Članice smo Hrvatskog mažoret saveza od ove godine, a nešto više o našoj povijesti ću vam napisati u idućem postu...

Djelujemo u tri dobna razreda - dječji sastav (trenerica Mateja Makarun), kadetkinje i juniorke (trenerica Maja Makarun). Sva su tri sastava danas sudjelovala na našoj prvoj smotri, "Pisarovina u srcu", koja je održana u našoj Pisarovini.
Uz sudjelovanje sva tri naša sastava, gosti su nam bile Lekeničke mažoretkinje, Klinčaselske mažoretkinje, Samoborske mažoretkinje i Svetonedjeljske mažoretkinje.
Po prvi put smo, osim formacijskog plesa, pripremile i duo točku!!!



Stavit ću nekoliko slika sa smotre, a uskoro će na blogu biti objavljen popis članica, zajedno sa trenericama, neke nove/stare slike i naravno nešto više o našoj povijesti!!! Veliku pusu svim blogerima šalju Pisarovinske mažoretkinje!!



P.S.. Nadam se da se na mene ne ljuti moja draga Hobotnica, čije sam slike upotreijebila dok ne nabavim službene... Veliki pozdrav njoj! :)


Post je objavljen 15.06.2008. u 22:26 sati.