Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Marsi iz bajke

Uh, puna sam dojmova! Ne znam otkud da počnem......možda od početka? Hm, a gdje je početakrofl?
Uglavnom, još prije mjesec dana pozvani smo (Lav i ja) na jedan poslovni ručaknjami. U našoj branši to znači roštilj i gemištekparty.Za takve ručkove postoji i kodeks odijevanjayes. On strogo nalaže udobne cipele, traperice ili džeparice hlače i čisti pamuk majicu! Strogo ga se držimo! Skupi nas se nekoliko i razgovaramo uglavnom o poslu, razmijenjujemo iskustva, tračamo mušterijerofl......uglavnom, dan sa puno smijeha.

E, a ti naši prijatelji su blizu Ludbrega. Koji je blizu Varaždina (jedan dan sa Zagorcima i ja već promijenim naglasak!nut).
A u Varaždinu je - Marsi. Pa sam ja njoj mailala da ja dolazim i blablabla....čekala nas Marsi. Mi smo se kao i uvijek žurili, ali, nagovorila nas je da "polasatnu" kavicu popijemo kod nje doma......naravno da nije bilo pola sata! Nakon kavice nas je odvela u Varaždin, provela nas svakud kud smo htjeli, na kraju nas odvela i na cestu kojom smo trebali produžiti....... Hvala ti, Marsi na svemukisskisskisskisskiss!
Ma, ja vam moram malo otračati Marsi! Ona ima dvoriše iz mojih snova. Ljudi moji, kako je to lijepo! A koliko je to tek rada i vremena! A ima i još nešto iz mojih snova. Kuhinju. Prekrasno! O ostalom vam neću. Ustvari, samo ću vam reći da .....ma, ne, neću vam reći kako ona izgledabeljbeljbeljbeljbelj!
A slike? Nema. Ja, koja sam još jučer pisala ovdje kako ne mogu bez digitalca, nisam slikala ništa od puuuuu ljepote koju sam vidjela danas. Nisam imala vremenano.
Ustvari, ima jedna slika.........ali, nju vam neću pokazatibeljbeljbeljbelj. Jer, na njoj su dva cvijetića. No, ne baš "cvijetića" više onako .......ruže. U najljepšem cvaturoflroflroflroflroflrofl.

Na povratku smo na odmorištu u Sesvetama popili kavu.....Franc, mislila sam na tebekiss.

Post je objavljen 15.06.2008. u 21:34 sati.