Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vamppsxarexreal

Marketing

Happy Birthday To Me....Da...Baš...!!!!!

Ahh..danas ništa od teksta kao inače...isključivo iz tog razloga što nemam snage ni za šta..nemam volje ni snage razmišljat uopće....
Onaj tekst od zadnji put bi možda baš lijepo opisao današnju situaciju, bez dodatnih riječi...

Kao što znate, slavila sam rođendan jučer...i recimo da je bilo..ok...moglo je i bolje, puno bolje..!!
Petrica mi je otišla još na početku jer ju je glava boljela...Ljepotice moja, ozdravi mi brzo!!!!

Jojj, da vidite samo šta su mi cure kupile (Marac,Meli,Petrich i Sama)...Kupile su mi jednu preslatku fensi šarenu ovcu....puder koji sam si i tak htjela kupit...farbu za kosu (al' ne pravu, jer mama mi inače ne da da peglam kosu, da se farbam, da uništavam svoju "prekrasnu" kosu..ne da mi čak ni da se šišam, al' ja se svejedno šišam, hh)... Playboy naušnice i deodorant (da mi se slaže uz suknju i lančić, hehe)...lak za nokte... Hvala vam cure!!!!
Palček i Damo su mi donijeli neke pelene...nije da to meni treba!!! Haha!
I tak....
Zadnji put kad sam pisala post nije se ništa ovak dogodilo...ustvari bolje rečeno da sam se osjećala šugavo jer nije!! Ali sada je..i sama sam si kriva, sve sam uprskala!!!
Naime...ima jedan dečko..ide sa mnom u razred...i super je kao osoba..znam da je nekima teško vjerovati, ali stvarno je jedan od rijetkih dečki koji su tako..dobri....A i zgodan je..jako..i sladak..i sve...uhh..
Ali problem je u tome što je sramežljiv koliko je zgodan!!!
Bili smo jednom zajedno....i poslije toga ništa, ponašali smo se kao da ničeg nije ni bilo....A onda nedavno jedne subote..opet...I rekao mi je da mu se sviđam..i dogovorili smo se da ćemo bit subotom tak zajedno...i bila sam toliko sretna, kao nikad u životu!!!
Ali u školi....isto, kao da nije ništa bilo (osim što su me neki dečki malo zajeb)....onak, sve normalno.
Zbog toga ja posumnjam u sve šta mi je rekao i izbediram se.... Prošlu subotu nisam išla van, al' mi je bivši slao poruke da dođem, da me "dragi" hoće vidjet...(njih dvojica su sad kao naj frendovi). Al' nisam išla jer sam bila u pidžami i ne bi me starci pustili u 10h van, a i dok bih se ja spremila..ne bih do pol 12 sigurno došla tamo.
Ugl, prošli tjedan u školi sve isto...i zato sam se tak osjećala kak jesam.
Jučer kad je došao, česitao mi, čak me i poljubio u obraz (što me začudilo)...
I onda isto nije bilo ništa....Dečki su svako malo išli van pit...
A ja sam požalila što sam slavila rođendan...i što uopće izlazim..jer svaki put se rasplačem zbog nečeg tamo, a poslije bude ok..ili čak super...Ipak...kad zbrojim sve pluseve i minuse...bolje mi je da ostanem kod kuće i gledam tv ako ništa drugo!
Ja ne znam šta je s tim dečkima..jedno vrijeme je bio mir...pa su mi čak počeli i nedostajat...ali onda kad krenu, ne daju ti disat!!!! Šta bih dala sad da me nitko od njih ni ne zna..!!
Jer neki od 18 godina mi šalje poruke, hoće bit sa mnom kao..a ja nemam pojma kak on izgleda ni ništa..!!! Kad mu nisam odg na poruke čak mi je poslao bon!!!!! Al' ga nisam uzela..nema šanse!! Cure su mi sve rekle da sam luda što neću uzet..al' nisam ja tu neka sponzoruša...! I rekla sam mu najmanje sto puta da me zanima netko drugi..ali ne!!! Tako je NAPORAN....ne odustaje!!
Ugl, jučer sam se rasplakala kad mi je poslao poruku da dolazi za pol sata u disko..(sam se pozvao na moj rođendan)..jednostavno sam pukla...!! Zatvorila sam se s curama u wc, one su me nasmijavale...i to jako pa je bilo sve super!
Kad smo došle Marac i ja u separe, sjedili su tamo Troha (jedan opićeni poznanik) i neki dečko, nisam znala ništa o njemu, al' vidjela sam ga nekoliko puta vani...I pitam ja njih hoće pit šta i kaže ovaj da će pivo, ajj, donesemo nas dve njemu pivo i on meni čestita rođendan i poljubi me u obraz onak, a Marija s druge strane:
-Ooo!
Pa sam se ja odvalila smijat..grrr..uvijek mi to radi!! Hehe..Luda je ona!
Kasnije smo plesali s njima....i dečko super pleše stvarno...!!! A i nije loš..zgodan, visok...hh!
I vidim ja Melani nešta s Trohom kuje...al' mislim nijee....kad ono ovaj mene uhvati za ruku i zagrli....i tad sam zaključila da ipak je!! Pa sam joj šaptala da ću je ubit..jojj...
I bila sam s njim..bilo je jako dobro....samo me zanimalo kako se zove..hmm...Al' dobro, kad me išao upoznat s nekim frendom pitao me, napokon, kak se zovem...ehh..Kak je to glupo kad tek nakon što budeš s nekim saznaš kako se zove..al' dobro..
I sad je problem što je sve to vidio onaj dečko za kojeg sam ja tek sad shvatila da ga VOLIM...!!!!!!!! I kaže Samanta da je bio tužan i da joj ga je bilo žao....A kako je tek meni....Kao što je Melani i rekla, ja bih cijelu večer kukala za njim, a on na kraju vjerojatno ne bi ništa poduzeo...i ne znam s njim na čemu sam....Kad bih samo bila sigurna da on osjeća nešto prema meni...ne bi me ništa spriječilo da mu kažem što ja osjećam!!!!! Ne znam zašto me se "boji".....
Dopisivala sam se danas s bivšim i rekao mi je da mu pošaljem poruku..ali ja ne znam što bih mu rekla..a najgore je, što se bojim, da mi ne bi odg...A ja sam takva osoba da ću ja prije pustit da sve propadne nego riskirat da se osramotim....znam da to nije dobro, ali....(na kraju se nerijetko i tak i tak osramotim)
A taj Velimir (što ima 18 god) mi u 12h poslao poruku da je u disku..a ja bila vani i u 1 sam došla kuć. On je mislio da ćemo se upoznat...a ja sretna što nismo!!! Pa mi je poslao da kad bi znao gdje živim da bi došao do mene... Čekaj malo....Jesi ti normalan??? Onak....šta on ima dolazit do mene...Ja ništa ne odg, pa pita zašto nema odgovora..a šta da budali kažem??? Ne bih mu rekla gdje živim...nema šanse!
Dokaz da stvar može biti i gora je to što mi je jedan bivši, od prije godinu dana bivši, poslao jel može doć do mene...nisam se trudila ni odgovarat!!! De,ljudi šta je vama, ozbiljno..??? Sad bi me izvukao iz kuće u neko doba i pričao mi sat vremena kako me "još voli"...ja bih ga otkantala, on bi me gledao kao štene, nabio mi grižnju savjesti pa bih ja bila ljubazna i fina prema njemu dok me ne bi naživcirao pa bismo se posvađali opet..!!! Tako to inače ide...
A još dok smo bili u disku je onaj što je onog dečka lupio šakom popričao s ovim s kojim sam bila (Kristijanom) da će dobit batina jer netko drugi hoće bit sa mnom....on je mislio da zbog bivšeg i riješio sve s njim, a i nije ga bilo briga ak dobije batina.. (nije normalan)...a na kraju meni bivši danas kaže da je zbog onog dečka...kojeg ja zapravo volim....I sad se tako grozno osjećam...
Mama me vidjela da plačem danas pa je došla do mene pitala me šta je bilo...ali nije napadala da joj kažem nego me poljubila i pustila na miru...što mi je jako drago!
Idem kasnije sa Samantom na kavu (nadam se da će ić i Petrica ako joj je bolje)..jer sve tri smo u bedu...zbog sličnih razloga....valjda ćemo tako najbolje utješit jedna drugu...ahh..
Sad me Kristijan pitao za hodanje..rekla sam mu da ću razmislit...jer sviđa mi se on i da nema ovog drugog....bilo bi sve super....Ali ako ću slušat svoje srce..bojim se da neću pristat...i na kraju ću ostat sama...
Uostalom, ja, najiskrenije, ne znam šta oni svi vide u meni....!!!! Bolje bi mi bilo da sam nevidljiva...
Osjećam se kao da mi je netko iščupao srce....a da sam ja njega morala gledat s drugom, ne bih to mogla podnijet....

Nadam se, ako ste pročitali post, da ste se uspjeli snaći u svemu jer moj je život jako jako zamršen...čak i za mene samu, kako tek ne za nekog tko me ne pozna i ne zna sve od početka...
Hvala ako ste pročitali!!!
Veliki PoZzdraw svima! Posebno mojim ljepoticama, cure, držite se!!!!
...Bloody KisS....
.....MaRtinaA.....




Lady love, where did you go?
My heart is turning black
I divert myself with nothing
Forsaking the things we shared

So give it a try
And we'll be together maybe
Give it a try
And this pain will have to end
Don't let it go
I don't let it go

You will always be so far away
Too far away to stay
I remember all the things we said
There's no more meaning

Find a way, find a sense to be
To feel I'm worthy
Day to day I live
And all remains the same





Post je objavljen 15.06.2008. u 14:20 sati.