Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/studiosus

Marketing

SRETAN 2.ROĐENDAN

Free Image Hosting at www.ImageShack.usTeškom mukom ali uspješno. Dogurao sam tako do drugog rođendana. Prošlo je točno dvije godine od mog prvog posta ( a sjećam se kao da je bilo jučer kada sam utipkavao prve riječi na tadašnjoj staroj krami od računala ). Danas više nema te stare krame ( moramo se malo modernizirati ). Da kojim slučajem ne bi zaostajao za svijetom i tehnologijom. Danas tako koristim vrsnu tehnologiju 21.stoljeća to jest laptop ( koji se nedavno pokvario – riknula mu baterija – toliko o tehnologiji 21.stoljeća ). Sjećam se prvog posta. Tada sam pisao o svom maturalnom putovanju i o svemu što nam se dogodilo u Španjolskoj. A danas sam kako bi se ono reklo, malo ozbiljniji, stariji i zreliji. Kako i ne bi nakon

240 postova, i nakon više od 400 vaših komentara.
No ono na što sam ipak nekako najviše ponosan i zbog čega sam jako sretan je broj posjeta na blogu.
Do sada nešto više od 13 500 vaših klikova na ovu stranicu.
Moj je iskreno cilj bio da do drugog rođendana bude maksimalno 12 000 posjeta no eto iznenadili ste me iskreno. Pisalo se tu o mnogo čemu, o mnogim priredbama na kojima sam bio. Prepričavali su se brojni koncerti na kojima sam se ludo zabavio. Pisalo se o svemu što me mučilo u životu, što me nervira u svijetu u kojem živimo svi zajedno. Pisalo se tako i o prvim mojim studentskim danima, a gledajte me sada, veliki dečko koji će sada treću godinu studija poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. No nekako se najviše ponosim na post koji je vezan za noć koja je provedena na zagrebačkom glavnom kolodvoru koju ću dovijeka pamtiti. U zadnje vrijeme sve sam slabije pisao postove. Iskreno, nemam toliko više ni vremena kao nekada a Boga mi nemam niti inspiracije za postove tako da ponekad na njih morate čekati i po mjesec dana. Ah velikog li razočarenja i tuge. Dosta se toga i izmijenilo u posljednjih dvije godine. Od brojnih dizajneva, preko brojnih bokseva koji su bili sa strane te hrpe slika koje su se izmjenjivale na blogu.
Blog je promijenio i svoje ime par puta
. U početku je to bio mariosk.blog.hr, nakon čega sam ga promijenio na studiosus.blog.hr. Za sve one koji nisu učili latinski u srednjoj školici studiosus na latinskom znači student. Nisam ni ja učio latinski ali sam nekako htio originalno ime za blog tako da sam uzeo rječnik stranih riječi u ruke i bacio se na traženje. Otvarao sam nasumce neke stranice i tako je ispalo studiosus. No ja se iskreno nadam kako će do iduće godine ( ako budem još i pisao – ako se ne pojavi neko novo mjesto za iživljavanje svojih mišljenja ) biti preko 25 000 vaših posjeta. Svi me pitaju kako ti se da stalno pisati, daj dođi nama na facebook. Moj je odgovor uvijek isti.
Dok ima čitatelja na blogu, ja se ne mičem sa blog.hr-a.
Ali i iskreno facebook mi uopće ne izgleda baš nešto fensi šmensi za mene i nekako mi izgleda pre komplicirano. Kao da isto tako ne mogu naći prijatelje na blogu.hr. Za kraj, hvala svim mojim vjernim čitateljima na čitanju i na ostavljenim komentarima i iskreno se nadam da ću vas hvaliti opet za godinu dana kada će vas biti više. I nadam se da ću dospjeti tamo na glavnu stranicu blog.hr-a gdje će pisati cool blog. Ha ha. Možda tražim previše za drugi rođendan. A što bi tek tražio za peti, desti rođendan. Ajme bojim se i pomisliti. HVALA VAM i do idućeg posta, pozdrav narode.

Post je objavljen 18.06.2008. u 00:25 sati.