Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morwenna

Marketing

Hm...

Nekako gubim volju za pisanjem ovog bloga... zato ću sad pisat o nečem skroz neočekivanom...

Ok prije toga ću samo reć da mi je sad stvarno dosta sveg. Nije mi jasno kako neke ljude jednostavno nije sramota?
I zašto se neki ljudi moraju ponašat kao da su kraljevi/kraljice i mi svi ostali im se moramo pokoravat?

Ja se ne pokoravam sama sebi, kamoli nekome drugom!


SOUNDTRACK: Hard-Fi (jer me podsjećaju na prošli Božić... da, to su poslijednji dani kada mi je bilo lijepo)


Dobro... Ne da mi se komentirat utakmicu. Uglavnom, bila sam kotkuće. Bila sam totalno uvjerena da ćemo izgubit, tako da...

Budući da uz prvenstvo u nogometu dolaze i liste najružnijih i najljepših nogometaša koje su birale žene bez očito nikakvog ukusa, odlučih i ja dati jednu svoju listu... već neko vrijeme radim na listi top 10 najsexy nogometaša, i zasad sam uspila kompletirat prvih 5. Pa ću ih predstavit sad vama.

I ne, ne mislim da je Cristiano ''Ballerina'' Ronaldo s razlogom objekt obožavanja curica jer je jednostavno ružan i precijenjen (ako mi vjerujete, po meni, gadan je ko i Vukojević), a Luci Toniju bi najradnije šakom razvalila onu njegovu samodopadnu facu. Tkogod vidi nešto zgodno (ili pak lijepo!) u tim tipovima, zbilja ima problema s percepcijom ljepote. Ne želim nikog uvrijediti niti reći da su frajeri s mojeg popisa jedni jedini najljepši na svijetu. To je samo moj ukus, svidilo vam se to ili ne.

I da kažem prije početka, dva frajera s popisa uopće nisu na EP-u.

5. FABIO CANNAVARO
Jedini preostali talijanski mamitelj uzdaha iz doba mojeg osnovnoškolskog školovanja koji još i danas na nešto liči. Buffon i Del Piero su ostarili, a Nesta je nekud... nestao. EP nažalost propušta zbog ozljede koju je zadobio na treningu. Lista bi bila bzvz da nema nekog talijana, a budući da mi je Cannavaro zgodan još od Koreje i Japana, kad me nogomet i počeo lagano zanimat, zaslužuje 5. mjesto na ovoj listi.

Photobucket


4. PETR ČECH
Zanimljiv razgovor neki dan u školi...

Ja: ''Joooooj, Česi su izgubili jučer, baš šteta, a već su si mogli osigurat četvrtfinale! E da, imamo novog komada''
Kolegica J.: ''Aah, sigurno neki čeh...''
Ja: ''Pa hm... da... čeh... [naglašavam] Čeh... [još više naglašavam] Čech!

Frendica nije ni znala koliko je bila blizu kad je rekla da je čeh. Iako ovdje radim sama protiv sebe (eto dokaza da se ne pokoravam sama sebi!) jer mi je najmrskiji nogometni klub Chelsea za koji brani dotični Čech... Svijetu je najpoznatiji po užasnoj frakturi lubanje od koje je mogao i umrijeti, al srećom nije i na teren se vratio u rekordnom roku. Upravo zato na utakmicama mora nosit onu kacigu da mu se lubanja ne raspadne ako ga netko slučajno (ili namjerno) udari. Uglavnom, Petr i nije tolko zgodan kolko ima ne nešto u sebi...

Photobucket


3. NICKLAS BENDTNER
Najbolja stvar je što ima samo 20 godina! Jedan kolega mi je rekao da je tip totalni idiot, samo što mene to uopće nije briga dok god je on zgodan. Mladi Danac koji igra u Arsenalu na prvenstvu se nije našao jer se njegova Danska nažalost nije kvalificirala (normalno, kad su bili u skupini sa Španjolskom...). Ali nikad zabija za Arsenal dosta često, pogotovo u zadnjih nekoliko mjeseci kad je zbog Duduove ozljede dobio malo više šansi za igru. Mlad, plav, visok, zgodan... čisti skandinavac i zato je dobar!

Photobucket


2. VEDRAN ĆORLUKA
Naš Čarli (to je bila ona serija sa majmunom)! Štogod tko rekao, Ćorluka je daleko najzgodinij (oliti najljepše građeni) hrvatski reprezentativac koji je uživo još 10 puta zgodniji nego na TV-u. Jedan od razloga zašto se veselim utakmici Hrvatska vs Engleska u devetom mjesecu na koju bih trebala ić. Malo bezvezna UEFA-ina fotka, al jedina koju sam mogla nać s novim frizom (koji je 15 puta bolji od starog).

Photobucket


1. XABI ALONSO
Španjolac, igra u veznom redu, igra za Liverpool (i nadajmo se da je onos Juventusom bila samo ružna glasina!). Frajer zbog onog supergola koji je zabio sa svoje polovice igrališta. U zadnje vrijeme baš i ne igra blistavo (zahvaljujući ozljedama metatastrala koje su uslijedile jedna za drugom i zbog kojih je propustio dobar dio sezone) i čak mi se čini da je malo živac jer stalno nešto ureduje kod suca. Unatoč tome, od finala lige prvaka kad je Lpool igrao sa Milanom (onaj kad su izgubili), on je meni najzgodniji frajer u nogometnom svijetu.

Photobucket


Iiiiiiiiiiiiiiiiiii, to bi bilo to. Još samo za večeras: ŠPANJOLSKA, ŠPANJOLSKA, ŠPANJOLSKA!!

Post je objavljen 14.06.2008. u 13:15 sati.