Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

Državno natjecanje Mladeži DVD-a u Makarskoj

U kategoriji - mladež muška - sudjelovalo je 58 desetina. Naša desetina zauzela je 38. mjesto i time je uvrštena u drugu grupu srebrnih natjecatelja.

Kriteriji su vrlo strogi, a sastoje se od dva dijela: izvođenje brzinske vježbe (svladan je vrlo uspješno i bez greške) te drugi dio svladavanja prepreka pod nazivom „štafeta“ (jedan od naših natjecatelja napravio je jednu manju grešku i desetina je dobila deset kaznenih bodova). Da nije bilo te greške naša desetina zauzela bi 16. mjesto, a time bi ušli u grupu zlatnih natjecatelja.
Voditelji ove desetine bili su Goran Matoničkin i Mario Mesarov koji su odradili veliki broj dobrovoljnih sati, kako bi osposobili desetinu za Državno natjecanje, no u svakom slučaju i natjecatelji su bili marljivi i vrijedni dolazeći na treninge.

Važno je spomenuti da je ženska desetina mladeži od 12 do 16 godina prije četiri godine u Jastrebarskom osvojila drugo mjesto u grupi zlatnih. Tu desetinu vodila je Štefica Baruškin koja je također mnogo slobodnih dana i vremena žrtvovala da se dođe do tog drugog mjesta, naravno - i svi sudionici.

Hrvatska vatrogasna zajednica organizira ovakova natjecanja svake četvrte godina. Ovom prigodom treba zahvaliti svim trenerima i natjecateljima koji se pripremaju za razna natjecanja i postižu zapažene rezultate.

Preneseno sa: Općina Virje

Post je objavljen 13.06.2008. u 15:43 sati.