Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nustarskarevolucija

Marketing

Prošli naslov, Part II

Pogledah neke komentare kako smo se ulijenili i kako ima toliko toga za pisati, a mi ništa ne pišemo. Hm, a što je to točno? Krenem li na pisanje o "Obećali, a ne ispunili", vraćam se na prethodni post. Sve je na starom. Pompozno najavljivani projekti sada su utihnuli i toliko stvari se u jednom trenutku radilo, a sada ništa. Jedino što bi se moglo spomenuti je pravljenje pješačkog prijelaza kod trgovine Bonus, što smo i sami predlagali (vidi "stavku 10." u postu "Popis ideja za ljepši i uređeniji Nuštar").

Jedna strana nogostupa u glavnoj ulici je uspješno završena (o kvaliteti otom-potom), za drugu stranu se navodno nema novaca. A ONI BI GRADILI TRG?! Možda Vrh želi tu, u centru, početi s eko-uzgojom povrća i voća? Dom kulture gotov, zjapi prazan. Nije li trebao biti službeno otvoren u svibnju (siječanj,..., travanj, svibanj, LIPANJ,...)? Planira se asfaltiranje prostora ispred od centra do Doma kulture (vidi "stavku 5." u našem postu "Popis ideja za ljepši i uređeniji Nuštar"), no ni od toga još ništa. Hotel se gradi sve u šesnaest (eno, posjekli su travu od 3 metra, hura!).

Tužno je sve te najavljivanje projekte spominjati u ovom kontekstu, pogotovo jer samo o tome i možeš pričati. Navijajte i veselite se dalje u ovom nogometnom lipnju. I borite se i vi! Učinite nešto da ovo manipuliranje prestane!

P.S. Treba li napominjati najavljivano sađenje novog drveća umjesto onog posjećenog?

Pogledajte slike Nuštra iz galerije "Sačuvajmo od zaborava" ovdje.

Post je objavljen 13.06.2008. u 15:08 sati.