Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojswijet12

Marketing

She's so lucky, She's a star, But she cry, cry, Cries in her lonely heart, Thinking, If there's nothing missing in my life, Then why do these tears come at night?

HeLLo. Ewo mene natrag! Mislim da je wrijeme za nowi post, a i meni je došla wolja da ga napišem. I tako, u owom postu pisat ću o školi, o Euru2008, mjuzi, planowima za ljeto, mom roćkasu, frandowima, i narawno stawit ću nekoliko slikica i maybe wideo. Pa krenimo!

1. ŠkOlA:
I kako što swi weć znamo, pakao uskoro zawršawa pa ćemo swi ljepo odlepršati u raj! Napokon! Owa šk. god. stwarno je brzo prošla, nisam se ni okrenula i weć zawršawam šesti razred. I nije bilo baš teško, znali su se owe zadnje dane naredati ispiti i ispitiwanja, ali swe je dobro prošlo. Isprawila sam swe što se da isprawiti, i, najblaže rečeno, za mene je škola gotowa, jer sam se swega riješila. Rekli su nam da u srijedu i četvrtak najwrejojatnije nećemo imati nastawu, nego će na igralištu ispred škole bit organizirane igre ( odbojka, nogomet, rukomet ... ). Ja, Daniela i Karolina smo se dogoworile da ćemo zadnje dane nosit wodu u školu i nakon nastawe ćemo se polijewat. Pa owako, zaključeno imam: matematiku ( 4 ), glazbeni ( 5 ),
jadan jedan moj frend, glazbeni mu je zaključio 2, engleski ( 5 ), njemački ( 5 ), powijest ( 4 ), zemljopis ( 5 ), tehnički ( 5 ), tjelesni ( 5 ), informatika ( 5 ) i wjeronauk ( 5 ). Još nemam zaključeno talijanski, hrwatski, i prirodu. Nadam se da će ispast dobro. Ali nisam wam ja neka štreberica, nego doma swe naučim za 10-15 minuta, ne učim ja po cijele dane. Dobro pustimo sada to.

2. EuRo 2008:
Napokon je i to počelo! Swih nas trese nogometna groznica, i nitko, ali baš nitko nije pošteđen. u razredu stalno rasprawljamo do kud bismo mi mogli dogurati, komentiramo rezultat, golowe, igrače .... I sigurno i wi imate nešto na crweno-bijele kockice, jer ko to wiše nema? Ja imam majicu, narukwicu i kapu, i narawno zastawu. U nedjelju kada smo pobijedili Austrijance 1:0 pogotkom Modrića u 4. minuti, swi smo slawili i bacali petarde koje su još ostale od nowe godine. Derali smo se na saw glas, bili smo jakooooo happyyyy!!! I jučer, kad smo rasturili Njemce 2:1!!! Olić i Srna are the best!!! Joj, kako sam tada bila sretna, nemogu wam to opisati. I još kad je između Austije i Poljske ispalo neriješeno, sreći nema kraja. Jer smo prošli i idemo u četvrt finale! Igramo 20.06. ( petak ), u Beču u 20:45 h.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

3. MjUzA:
I tako ja sam opet počela slušati Britney Spears. Mnogi kažu da je glupa, ali stwarno ima dobre pjesme, pogotowo su super swe owe s nowog albuma, posebno Break The Ice, Get Naked, Toy Soldier i Hot As Ice. I oni njezini stari hitowi kao Baby One More Time, Oops! I Did It Again, Crazy, Sometimes, Stronger, Lucky, Overprotected, Toxic i Outrageos. Ali nemojte sad mislit da wiše ne slušam Avril. Normalno da je slušam! Ona mi je još uwijek najbolja pjewačica od swih mojin najboljih pjewačica, jer fakat ima dobre pjesme, nemoram ni nabrajat koje.
Pa sad, ewo slikica od Brit i Avrilkice:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

4. PlAnOwI zA lJeTo:
Owo ljeto ću ić na dwa ljetowanja.
Prwo idemo ja i cijeli moj razred, osim jednog tipa koji ide na krstarenje. Ja wam idem u talijansku školu, pa na kraju šestog razreda uwijek se ide na desetodnewni izlet, i to besplatno. Ide se u Italiju, u Alpe, najtočnije u Tarvisio. Bit ćemo smješteni u hotelu Bellavista, i bit će još tri talijanske škole sa nama, Dolac, San Nicolo i Gelsi. Owe iz Dolca skoro swi swe poznajemo, tako da će nam bit super. Ide se 03.07. do 13.07., a to znači da će meni rođendan bit gore, naime, ja imam roćkas 09.07. Detaljnije ću wam to opisat u drugim postowima.
Drugo, 03.08. do 17.08. idem sa roditeljima na Lošinj, neću wam točno reć gdje, hehe. Ide i još jedna moja frendica Monika, tako da će nam bit full cool.
Ewo pasite oči malo na owome:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

5. My RoĆkAs:
Slawit ću ga u četwrtak u Cinestaru. Gledat ćemo film Maturalna Večer. Pozwala sam škwadru iz razza: Dinota, Leu, Saru D., Eni i Niku ( blizanke ), Valneu, Balda, Marka, Danielu, Karolinu, Josipa, Kišu i Antona, a od drugih Teen curu i Lauru ( frendica s tenisa ). Jupii!! Rekli su da će swi doć!

6. FrEnDoWi:
Danas smo ja i moja frendica Lea dodijelile swakome iz razred po jednoh nogometaša. Ewo liste:
Dino - Danijel Pranjić
Lea - Cristiano Ronaldo
Valnea - Darijo Srna
Ja - Fernando Torres ( kako je owaj nogometaš sladak! )
Sara D. - Ivan Rakitić
Eni - Mladen Petrić
Nika - Luka Modrić
Sara N. - Sergio Ramos
Baldo - Lehmann
Marko - Marco Materazzi
Daniela - Puyol
Karolina - Niko Kovač
Flavio - Ambrosini
Geppy - Camoranesi
Josip - Podolski
Kiša - Smolarek
Igor - Sweinsteiger
Anton - Villa
Hehe

Owaj post će biti bez widea.

Ciaos!

By: S.H.E.

P.S.: Nowi post stiže u petak !!!



Post je objavljen 13.06.2008. u 14:44 sati.