Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Bilić Boysi ostvaruju naše najljepše snove..!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dosanjali smo i taj san.. !!!!!!!!
Photobucket
Pala je Njemačka!!!!!!!!!!!!!!!!
Eh,kako je lijepo to izgovoriti,napisati!
Kako je jučer bilo lijepo bili biti hrvatski navijač i slaviti,pjevati i veseliti se nakon utakmice..
Photobucket
Za takve se stvari živi..!!

Jedva sam čekala utakmicu! Znali smo da možemo,sve je bilo tu negdje blizu..trebalo je samo izaći na teren i razbiti onaj Njemački ponos koji ih očito nije mimoišao još od hitlerovskih dana..srušili smo veliko-njemački san!! Mi,mala Hrvatska,naši Bilić Boysi!


Photobucket

Jo sam poslala poruku da sam skoro spustila suzu kad je svirala himna..Najbolji smo..!! I Kao u nekom transu odgledala sam cijelu utakmicu. U Srnionom dresu i marami oko vrata. Navijala sam s roditeljima,vikala,pjevala...živjela sam za svaku akciju naših junaka! Nema sumnje,rođeni smo za velika djela!! deset dugih godina...vrijedilo je.. Krene akcija..Srna uklizao i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Photobucket

SRNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEGENDO!!
Photobucket

Mislim da je tad cijela nacija pala u trans!! Ja? nemojte ni pitati! Odma sam otrčala van i počela slaviti! Susjeda i ja bile smo totalno vatreno zaluđene! Počela sam ljubiti dres,umalo sam se rasplakala od sreće.
Srna je zwer!! Najbolji!!

Photobucket

Bili smo bolji,dominantniji! Kako su samo Njemci teško prihvaćali tu činjenicu!! Bili su pucanj u prazno. Mi smo imali konkretnije prilike,Modrić i Kranjčar i ostala ekipa bili su zakon! Razbili smo ih! Tko visoko leti,nisko pada!! I onda.. Ole,Ole! Naša muha,a tko drugi!! Totalno ludilo! kako je lijepo biti hrvatski navijač! DVA NULA VODI HRVATSKA!!! HVALA TI SINE,REKAO BI ĆIRO!

Photobucket

Eh,za takve se trenutke živi..Tad više ništa drugo nije bilo važno!! I onda Podolski..
Photobucket
Poljsko govno..oprostite na izrazu! ali naši se nisu predavali,čuvali su tu pobjedu i žilavo se borili do samog kraja.Švabe su nas podcjenili. Tako im i treba! Neka suze liju! Kao i Englezi!
Sad cijeli svijet zna tko je Hrvatska! Hrvatska sad cijeli svijet uči igrati nogomet!

Photobucket

Photobucket

Stalno sam bila u kontaktu s Jo i Malechkom i Matejom preko moba,proživljavali smo svaki trenutak.. Evo, za Malechku i Mateu slika Rakete!

Ode i ta devedeset treća minuta u povijest..u nepovrat... I KRAJ,KRAJ,KRAJ!
Čitava nacija luduje,veseli se,slavi naše nogometne heroje!
Photobucket
Ja sam odma u dresu i marami oko vrata potrčala van! Vikala sam kao budala,slavila! Matea je potrčala k meni i ludovale smo zagrljene. Ona voli rakitića,bio je sjajan,ja sam skandidirala Srni i Modriću! Ljudi moji,pa tko ovo može platiti?? Nitko!

Photobucket

Ostala sam bez glasa kao mnogi. Nije mi žao! Dosanjali smo najljepši san!! Hvala Vam,Vatreni!!! Najbolji smo,najluđi smo-čitav svijet nek zna!!!!
Baj d vej,Modrić je bio proglašen za naj igrača utakmice ali ja bi dodala još Srnu,Olića i ČITAVU EKIPU! jer svi su bili sjajni! Neustrašivi! Finale!!!!!!
Photobucket

Photobucket
Srnina Mirela i Modrićeva djevojka sigurno su uživale navijajući za svoje najdraže momke cerek
Ponosnu curu Darija Srne novinari su sreli u gradu i nisu mogli odoljeti da je ne upitaju pitanjce dva. Imala je na sebi majicu s Darijevim likom, uz čašu piva sanjala je da ćemo Njemcima zabiti pet komada i da će jedan od njih biti Srnin,ofkors!..Slatko! Ali jedno je dosanjala..to je činjenjica da je njen Darijo zabio gol! wink prekrasan gol! Hm,valjda se neće naljutiti ako napišem << naš >> jer je Srna jučer bio junak nad junacima,kao i čitava repka! Hrvatski,naši junaci!

Photobucket

Post je objavljen 13.06.2008. u 10:31 sati.